Prvi koraci uz Outlook Customer Manager

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Outlook klijent Menadžer za pomaže malim preduzećima da prate i razvijaju odnose sa klijentima. Dodaje funkcionalnost u programu Outlook da biste prikazali kupca istorije komunikacije, površinski važnih zadataka i podsetnika, i praćenje aktivnosti posao na jednom mestu da biste omogućili timovima da biste ostali u toku odnosi sa klijentima. Pošto Outlook klijent menadžer je ugrađena u programu Outlook, nema potrebe da instalirate ili saznali novi softver i Outlook klijent Menadžer može da se oslanjaju na podatke u e-poruke, kalendar, Skype za posao i Office Graph.

Ova nova funkcija postepeno snima sveta širok za klijente koji imaju Office 365 Business Premium plan. Ako vaš administrator ne vidite Outlook klijent menadžer u licenciranje odeljak Business Premium plana, još uvek nemate ga. Vratite se uskoro!

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Instaliranje programa Outlook Customer Manager za Outlook 2016

  1. Zatražite od administratora da biste proverili da je vaš plan Business Premium ažuriran da uključite Customer Manager. Postepeno se snima se ova funkcija Business Premium planove svet širok. Kada je, Customer Manager će se pojaviti na listi usluge koje su dostupne sa licencom.

  2. Zamolite administratora da vam dodeli licence Business Premium, ako već nisu.

  3. Programski dodatak Customer Manager će se automatski instalirati u programu Outlook 2016. To može potrajati do 24 sata kada dobijete dozvolu za Outlook klijent menadžer programski dodatak da se pojavljuju na traci programa Outlook.

  4. Ako ne vidite Outlook klijent Manager koja je instalirana na traci programa Outlook, obratite se administratoru kako bi mogao da vam dodeli potrebnu licencu.

Početak korišćenja programa Outlook klijent menadžer u programu Outlook

Programu Outlook Customer Manager možete da pristupite pomoću dugmeta na traci programa Outlook ili putem okna za navigaciju. Dugme Customer Manager na traci nalazi se na kartici „Početak“, što je podrazumevana kartica kada pregledate e-poštu. Okno Outlook Customer Manager prikazuje sve važne informacije o kontaktu iz e-pošte.

Ako želite da proverite da li uvek vidite oknu Outlook klijent menadžer, možete da ih zakačite. U gornjem desnom uglu aplikacije, odaberite stavku ikone.

Moraćete da zakačite aplikaciju na oknu za čitanje prilikom čitanja e-pošte i ponovo prilikom pisanja e-pošte.

Kačenje ikonu n gornjem desnom uglu aplikacije

Ako želite da koristite okno za navigaciju da biste pristupili programu Outlook Customer Manager, u oknu za navigaciju odaberite stavku Prikazuje dugme „Još“ u sistemu Office Mobile , a zatim stavku Programski dodaci. Redosled opcija u oknu za navigaciju možete da prilagodite ako želite da se Outlook Customer Manager pojavljuje na drugom mestu u oknu za navigaciju.

Početak korišćenja programa Outlook klijent menadžer pomoću programa Outlook na vebu

Prilikom pristupa e-pošti sa veba, možete odmah da pristupite podataka Menadžera za Outlook klijenta.

1. Idite na bilo koju e-pošte u programu Outlook na vebu.

2. Pronađite ikonu Outlook klijent menadžer u desnom uglu.

3. izabrati ikonu će se otvoriti aplikaciju nadesno pored e-pošte.

Napomena:

Ovo je sada u pregledu i podržava samo e-pošte Uporedni prikaz.

Početak korišćenja programa Outlook klijent menadžer pomoću programa Outlook mobilni

Pored korišćenja aplikacije Outlook klijent menadžera, aplikaciju Outlook za mobilne uređaje možete da koristite i da biste prikazali podataka Menadžera za Outlook klijenta.

1. Idite na bilo koju e-pošte u programu Outlook za iOS.

2. otvorite meni "programski dodaci".

3. Izaberite Outlook klijent menadžer. Ovo će otvoriti ograničene, samo za čitanje prikaza Outlook klijent Menadžer za kontakt.

Instaliranje aplikacije za mobilne uređaje Outlook Customer Manager

Outlook klijent Menadžer za mobilna aplikacija je trenutno dostupna samo za iPhone. To je u pregledu u ovom trenutku i još uvek nije moguće preuzeti bez pozivnice. Ažuriramo ovu poruku kada je dostupna u prodavnici aplikacija

Saznajte više o programu Outlook Customer Manager

Ako imate pitanja o programu Outlook Customer Manager ili želite da pregledate svu dokumentaciju o proizvodu, pročitajte članak Najčešća pitanja o programu Outlook Customer Manager.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×