Prvi koraci uz OneNote porodičnu beležnicu

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Organizovanje zauzetih života pomoću OneNote porodične beležnice. Sa liste obaveza i receptima odmora planove i deljenje važnih informacija o kontaktima za školu, posao ili ispravnosti stručnjake, je jedan i pogodan na mreži odredište za vaše celu porodicu prioritete.

OneNote porodična beležnica

Šta je to OneNote porodična beležnica?

Porodična beležnica predstavlja unapred popunjenu OneNote beležnicu (slično popularnoj beležnici za razred) specijalno napravljenu za porodice kako bi im pomogla da organizuju svoje zauzete živote. Ona koristi vaš Microsoft porodični nalog za deljenje beležaka i informacija sa svim članovima porodice i automatski prilagođava dozvole beležnice svaki put kada se dodaju ili uklone članovi porodice.

Kako mogu da isprobam OneNote porodičnu beležnicu?

Posetite sajt Kreiranje OneNote porodične beležnice i prijavite se pomoću svog besplatnog Microsoft naloga. Ako je vaš nalog već povezan sa Microsoft porodicom, porodična beležnica će se automatski kreirati.

Savet: Još uvek nemate Microsoft nalog? Kliknite ovde da biste se upisali – besplatno je!

Šta ako još uvek nisam član Microsoft porodice?

Kreiranje OneNote porodične beležnice će vam pomoći da idete na stranicu Microsoft porodice gde možete da počnete da dodajete članova u porodicu.

Kako funkcioniše OneNote porodična beležnica?

Kada se prijavite i kreirate porodičnu beležnicu, ona će automatski dodati sve osobe povezane sa vašim Microsoft porodičnim nalogom kao saradnike na beležnici, a zatim će podeliti beležnicu sa njima.

Ako tokom vremena izvršite promene na Microsoft porodičnom nalogu (na primer, dodavanje ili uklanjanje članova porodice), OneNote porodična beležnica će automatski ažurirati dozvole tih članova za deljenje beležnice.

Porodična beležnica će se automatski otvoriti u aplikaciji OneNote Online u veb pregledaču, ali takođe je možete koristiti u bilo kojoj aplikaciji OneNote za Windows, Mac, iOS ili Android. Posetite www.onenote.com/download da biste preuzeli aplikaciju za željenu platformu ili uređaj – besplatne su!

Da li je OneNote porodična beležnica dostupna na različitim jezicima?

OneNote porodična beležnica trenutno je dostupna samo na engleskom jeziku.

Takođe pogledajte

Isprobajte kreiranje OneNote porodične beležnice

Prijavite se u Microsoft porodicu

Prijavite se na svoj Microsoft nalog

Upišite se za besplatni Microsoft nalog

Preuzmite druge verzije programa OneNote

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×