Prvi koraci uz Office 365 grupama u programu Outlook

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete čuo o Office 365 grupama i kako ih možete koristiti u programu Outlook, ali možda niste sigurni kako da počnete. U ovom članku ćemo će vas provesti kroz nekoliko osnovnih koraka za kako vi i vaš tim mogu da počnu sa Office 365 grupama u programu Outlook. Ćete takođe dajemo vam neke veze još detaljnije sadržaja za kada budete spremni da uradite još.

Ako niste sigurni šta su to grupe, možda ćete želeti da posetite Saznajte više o Office 365 grupa prvi put.

Da biste maksimalno iz Office 365 grupa u programu Outlook, morate da imate Office 365 plan koji podržava Exchange online i SharePoint na mreži, kao što su Business Premium, E3 ili E5.

Napomena: Da biste koristili Office 365 grupe u programu Outlook 2016 morate koristiti program Outlook u keširani režim Exchange servera. Više informacija o tome u članku uključite keširani režim Exchange servera.

Izaberite karticu ispod da biste pronašli više informacija o prvi koraci uz tu funkciju.

Prva stvar koju treba da uradite je da biste kreirali grupu. Kreiranje grupe u Outlook 2016 je jednostavan proces. Kratki verziju priče je:

 1. Izaberite stavku Nova grupa iz odeljka grupe na traci. Ako koristite Outlook na vebu umesto verziju za računare, možete da pokrenete ovaj proces tako što ćete kliknuti na strelicu padajućeg pored stavke novo i izabrati stavku grupe.

  Informativna stranica nove grupe u programu Outlook
 2. Dajte grupi ime.

 3. Podesite postavku privatnosti. Grupe su privatnog podrazumevano. To znači da oni mogu prikazati samo članovi grupe i potrebna vam je dozvola vlasnika grupe da biste se pridružili. Javne grupe mogu biti prikazane i pridružili neko iz vaše organizacije. Nijedna postavka otkriva grupa osobama van organizacije, osim ako posebno pozovi ih kao goste.

  Savet: Grupe su privatnog podrazumevano kada su kreirate pomoću programa Outlook na vebu. U mesecima, one će biti privatno podrazumevano prilikom kreiranja korišćenje bilo koje Outlook aplikacije.

 4. Odlučite da li želite nove članove da biste pratili grupi (Napredne opcije). Članovi koji slede grupe dobiće kopija svake poruke grupe u svoje lične prijemno poštansko sanduče. Članovi koji su samo pridružili moraće da idite na deljenoj prijemno poštansko sanduče grupe da biste učestvovali u grupni razgovori.

Uradite više:

Kada se kreira u grupu, možete da dodate članove u grupu. Da biste dodali nove članove:

 1. Idite u grupu u Outlook 2016 tako što ćete je pronaći u oknu za navigaciju na levoj strani. Trebalo bi da ispod poštansko sanduče u odeljku grupe .

 2. Kada se nalazite u grupe izaberite stavku Dodaj članove na traci. Ako koristite Outlook na vebu kliknite na kom piše koliko članova u grupu ima blizu vrha desnom uglu prozora, zatim kliknite na dugme Dodaj članove.

  Otkucajte imena ili e-adrese osoba kojima želite da dodate u grupu i kliknite na dugme u redu.
 3. Otkucajte ime ili e-adresu svake osobe koju želite da dodate u polje pod uslovom. Kada završite, kliknite na dugme u redu, a one će biti dodat. Svaka od njih će primiti e-poruku im želimo dobrodošlicu grupi i daje praktičan veze za pristup grupa sadržaja.

  Savet: Ako želite da biste dodali sve članove na postojeću listu distribucije, otkucajte ime liste distribucije i biće sve dodata u jednom koraku.

Uradite više:

Razgovori u Office 365 grupama u programu Outlook dogoditi deljene prijemno poštansko sanduče grupe. Postoje korisnici mogu da čitaju i odgovaranje na poruke i članove možete lako pretrage ili pomeranje unazad kroz istoriju poruka da biste uhvatili na šta o pre. Deljene prijemno poštansko sanduče izgleda kao lične prijemnom poštanskom sandučetu koja je poznata korisnicima Outlook 2016 . Svaki razgovor zasebno se pojavljuje na listi poruka na levoj strani i kliknuti na jednu će je otvorite u oknu za čitanje.

Deljene prijemno poštansko sanduče za Office 365 grupu je gde se javljaju razgovore.

Savet: Razgovori u Office 365 grupu u programu Outlook će se pojaviti naslagani – koja se govori kao jednu poruku da se pomerate kroz naspram niti pojedinačne poruke. Ako biste radije da biste ih videli kao pojedinačne poruke, pratite grupe i ćete primiti pojedinačne poruke u prijemnom poštanskom sandučetu lične.

Sada kada imate grupi kreiran, počnimo novi razgovor. Možete da objavite novu poruku tako što ćete otvoriti deljene prijemnog poštanskog sandučeta grupe i izabrati stavku Novi razgovor na traci. Ili jednostavno možete poslati e-poruku pseudonim grupe. Svi članovi grupe će moći da čita novu poruku koju ste objavili i sve članove koji slede grupe će da dobiju kopiju poruka u prijemnom poštanskom sandučetu lične.

Uradite više:

Svaki Office 365 grupe dobija deljene datoteke biblioteke gde možete da skladištite, deljenje i saradnja na dokumentima, radne sveske, prezentacije ili bilo koju datoteku.

Pristup biblioteci datoteke tako što ćete otići u grupu u programu Outlook (u levom oknu za navigaciju) i kliknite na datoteke na traci. Datoteke biblioteke će se otvoriti u pregledaču i odavde možete da kreirate nove datoteke, otpremite datoteke sa računara i uradite bilo šta drugo SharePoint biblioteke dokumenata možete da uradite. Razmislite o tome šta vrstu datoteka mogu da budu korisni za deljenje sa grupom, a ne ograničena na Microsoft Office datoteke. Možete da delite i PDF datoteke, fotografije ili bilo koji drugi datoteke koje vaša grupa će biti korisne.

Izaberite stavku datoteke u Office 365 grupu da biste videli listu datoteka i fascikli uskladištene u grupi

Za preuzimanje ili brisanje datoteke samo izbor te opcije i on će se pojaviti na traci sa alatkama na vrhu.

Uradite više:

Svaki Office 365 grupe dobija sopstvenu deljene OneNote beležnicu gde može da prikupite ideje, saradnju i uskladištite istraživanja.

Idite u grupu u OneNote 2016 tako što ćete pronaći u levom oknu za navigaciju ili u Outlook na vebu tako što ćete otići na pločicu osobe. Kada ste tu kliknite na beležnicu na traci da biste otvorili grupe deljenu beležnicu.

Prikupljanje i saradnja na beležaka i ideja u deljenoj OneNote beležnici

Kada prvi put otvorite grupe deljene beležnice, on će se otvoriti u pregledaču u programu OneNote Online. Možete da napravite izmene tamo, ili ako imate OneNote 2016 i volite da koristite taj samo kliknite na dugme Uredi u programu OneNote na traci. Kada ste otvorili ga u OneNote 2016 beležnice će se sinhronizovati na listu otvaranje Beležnica u OneNote 2016 i možete mu pristupiti direktno iz programa OneNote bez potrebe da biste prvo otišli u grupu.

Pokušajte da vaša grupa OneNote beležnicu i razmislite o tome šta bi možda bilo korisno za grupu da prikupite ideje i saradnja na. Na primer, možda ćete morati odeljka koje možete da koristite za prikupljanje i komentar na Veb sadržaj i pogodnosti koje su važne za tim.

Napomena: Takođe je dostupan na pametni telefon ili tablet računaru pomoću programa OneNote za iOS ili Android grupe Beležnica.

Uradite više:

Moguće je dobar da vaša grupa ima događaje, sastanke, ključnim tačkama ili drugih stavki koje bi njegova deljeni kalendar. Svaki Office 365 grupe ima deljenog kalendara koje svi članovi mogu da pogledaju i daju doprinos.

Rad sa kalendarom grupe je ne razlikuje se od rad sa u lični kalendar. Ako izaberete dugme "Kalendar" u oknu za navigaciju, videćete u lični kalendar, kao i deljenim kalendarima grupe koje ste član. Možete da potvrdite izbor u poljima za potvrdu pored svakog kalendar koji želite da vidite i da ih prikažete Uporedni ili preklopljeni.

Primer grupe kalendara sa bojom da bi se ukazalo različitim grupama

Dodavanje stavke u deljeni kalendar radi isto kao u vašem ličnom kalendaru, mada bilo koju stavku dodajete deljeni kalendar će pozvati drugi članovi grupe da biste tog događaja, tako da imaju na svoje kalendare. Sada kada imate deljeni kalendar pokušajte da dodate sve predstojeći sastanci ili događaje koje vaša grupa može biti učestvovanje u.

Uradite više:

Sada kada imate grupi radom, te kuda odatle?

Takođe pogledajte

Imate pitanja?

Posetite Microsoft Tech Community da biste postavili pitanja i učestvovali u razgovorima o Microsoft Office 365 grupama.

Slušamo vas

Diane poslednji put ažurirano ovaj članak na 18 April 2018 kao rezultat povratne informacije. Da li vam je bilo korisno i posebno ako niste, kliknite na dugme kontrole za povratne informacije ispod kartice i ostavite konstruktivan komentare, kako bismo mogli nastaviti da unapredi. Hvala!

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×