Prvi koraci uz novi SharePoint centra administracije

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kao globalni administrator ili SharePoint administrator u Office 365, možete da probate novi SharePoint centru administracije (pregled). Da biste pristupili ga, idite u trenutnom SharePoint centar administracije i u gornjem desnom uglu kliknite na dugme pokušaj pregleda .

Matičnoj stranici nove centra administracije

Napomena: Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za program usmerene izdanje. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili može da izgleda drugačiji od ovoga što je opisano u člancima pomoći.

Raspored za oslobađanje novu SharePoint centra administracije

Novi SharePoint centru administracije (pregled) je sada dostupna širom sveta za klijente koji ste izabrali opciju "standardno izdanje". U centru administracije klasični SharePoint će nastaviti da bude podrazumevani više meseci. Moraćete da se vratite na nju da biste izvršili neke zadatke. Moći ćete da nastavite da koristite u centru administracije klasični SharePoint više meseci pre nego što počnemo penzionisanju ga.

Da biste se vratili u centru administracije klasični SharePoint :

  • U donjem levom uglu novi SharePoint centru administracije, izaberite stavku Idi na klasični SharePoint centra administracije.

Važno: Ako postavku postoji u obe nove i klasični SharePoint centre administracije, i možda druge administracije centrima kao što su OneDrive i Office 365 centre administracije, kada promenite ga na jednom mestu, druge centre administracije odražavaće promene. Ako imate više administratori u vašoj organizaciji, uverite se da komunicirate pravite promene.

Pomozite nam da poboljšamo novi SharePoint centar administracije. Recite nam šta kao ili ne dopada, pošaljite predlog ili datoteka grešku na. Da biste nam poslali povratne informacije, u donjem desnom uglu kliknite na dugme povratne informacije .

Prikaz izveštaja

Na matičnoj stranici, možete da vidite na prvi pogled:

  • Broj datoteka koje sadrže određene tipove aktivnosti svakog dana za prethodnih 30 dana. (Ako aktivnost se javlja više puta u jedan dan na istoj datoteci, datoteka se računa samo jednom za taj dan.)

  • Broj ukupno i aktivne lokacije svakog dana za prethodnih 30 dana. („Aktivni” lokacija su gde korisnici stranice ili u prikazu, izmenite, otpremanje, preuzmite, delite ili sinhronizujete datoteke).

Izveštaji na matičnoj stranici

Saveti:

  • Da biste filtrirali izveštaja, kliknite na stavku u legendi. Na primer, na datoteke tako što ćete aktivnosti tip grafikona, kliknite na dugme „Viewed ili uređivati”.

  • Da biste videli vrednosti za određeni dan, postavite pokazivač na stavku tog dana u izveštaju.

  • Da biste videli više detalja o izveštaja, izaberite stavku Detalji da biste otvorili izveštaj u Office 365 centru administracije. Ovde, tabele aktivnosti tako što ćete lokacije možete da vidite ili korisnika, promenu izveštavanja perioda, pivot izveštaj, izvezite podaci iz izveštaja u .csv datoteku koju možete da otvorite u programu Excel i još mnogo toga. Dodatne informacije o SharePoint izveštaje u Office 365 centru administracije, pogledajte članak izveštaj o SharePoint i SharePoint lokacije na korišćenje izveštaja.

Napomena: Izveštaji obično ne sadrže aktivnost iz poslednja 24 do 48 sati.

Centar za poruke prikaz objavljenih poruka

U odeljku centar za poruke na matičnoj stranici, možete da pročitate zvanično objave o funkcijama nove i promenjene SharePoint će vam pomoći da upravljate o predstojećim promenama. Svake objave vam pruža pregled promena i kako to može uticati na korisnike. Kliknite na dugme objavi da biste ga otvorili u Office 365 centar administracije (gde možete da uklonite ga ako želite da ga sakrio od liste) ili izaberite stavku sve aktivne poruke za sortiranje i filtriranje na listi poruka preko sve Office 365 usluge. Više informacija o centar za poruke u usluzi Office 365

Centar za poruke kartice na matičnoj stranici

Ispravnost usluge

U odeljku ispravnost usluge na matičnoj stranici, možete da vidite da li je SharePoint Online uslugama Zdravo, ili ako ga ima aktivnu savetodavnog ili incidenta. Za više informacija o preporuka ili problem, kliknite na nju da biste otvorili stranici ispravnost usluge Office 365 centra administracije.

Kartice ispravnost usluge na matičnoj stranici

Takođe pogledajte

Upravljanje lokacijama u novu SharePoint centru administracije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×