Prvi koraci u usluzi Microsoft 365 Business

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Šta je to Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business je obiman skup alatki za poslovnu produktivnost i saradnju, kao što su Outlook, Word, Excel i drugi Office proizvodi koji su uvek ažurirani. Možete da zaštitite poslovne datoteke na svim iOS, Android i Windows 10 uređajima uz bezbednost za velika preduzeća kojom se jednostavno upravlja.

Microsoft 365 Business predviđen je za najviše 300 licenci, ako vam je potrebno više licenci, pogledajte Microsoft 365 Enterprise dokumentaciju za više informacija.

Preuzmite Microsoft 365 Business

Podešavanje usluge Microsoft 365 Business

Pregled Microsoft 365 paket poslovne Podešavanje

Sledeći dijagram opisuje kako administratori podešavanje Microsoft 365 Business.  Takođe opisuje korake da biste pripremili Windows računarima za Microsoft 365 Business. Takođe možete da dodate novim uređajima da biste u centru administracije Microsoft 365 Business sa Windows pilota. Možete da koristite pilota da podesite i unapred konfigurisanje novim uređajima, da ih spreman za upotrebu produktivni čim korisnik prijavi pomoću njihovih Microsoft 365 Business akreditiva.

Dijagram koji prikazuje podešavanje toka za administratore i upravljanje njime, kao i za korisnika

1: podešavanje usluge Microsoft Business 365 (administratora)

Prijavite se u Microsoft 365 Business centar administracije pomoću akreditiva globalnog administratora i dovršite dolenavedene korake da biste podesili Microsoft 365 Business.

  1. Preduslovi za zaštitu podataka na uređajima sa uslugom Microsoft 365 Business

    Prvo pročitajte preduslove da biste se uverili da su uređaji spremni za Microsoft 365 Business.

  2. Podešavanje usluge Microsoft 365 Business pomoću čarobnjaka za podešavanje

    Ako ste trajno premeštanja iz lokalnog aktivnog direktorijuma u oblaku, možete ili da dodate korisnike ručno u centru administracije Microsoft 365 Business pomoću čarobnjaka za podešavanje, ili možete da uradite jednokratnu sinhronizacije sa Azure AD povezivanje. Postoje dva načina da biste to uradili:

2: priprema mobilnim uređajima

Pratite korake zapodešavanje mobilnih uređaja za Microsoft 365 Business korisnike da biste instalirali Office aplikacije na uređajima i da se uverim da nisu zaštićeni Microsoft 365 Business.

3: Priprema računara

Administratori mogu unapred izaberite stavku Postavke za novim uređajima Windows 10 računara pomoću Windows pilota. Korisnici mogu da uspostave postojeće ili nove Windows 10 uređaje tako što ćete pratiti korake u ovoj temi: Podešavanje Windows računarima za Microsoft 365 Business korisnike. Za postojeće uređaje korisnici takođe možete da Ako želitedapremestite datoteke u OneDrive for Business. Takođe mogu da koriste alatke nezavisnih proizvođača da biste premestili datoteke koje su povezane sa Windows profil u usluzi OneDrive.

Ako vaša organizacija koristi Active Directory za Windows Server lokalno, možete podesiti Microsoft 365 Business da biste zaštitili Windows 10 uređaja, a da i dalje pritom pristupa lokalnim resursima koji zahtevaju lokalne potvrde identiteta. Pratite korake u odeljku Omogućavanje domenu uređajima Windows 10 da upravlja Microsoft 365 Business da biste podesili ovo. Ovo je preporučeni metod i uređajima u ovom stanju nazivaju hibridne Azure AD pridružili uređaje.

Ako zadržite lokalnog Active Directory koja sadrži neke lokalnog resursa (kao što su deljenja datoteka i štampača), možete dati Azure AD se pridružili uređajima pristup ove resurse tako što ćete pratiti ove korake: pristup lokalnom resurse iz e Azure AD se pridružili uređaja u programu Microsoft 365 Business.

Nakon što ste podesili Windows 10 računara, možete da automatski instalirati Office na uređajima.

Obratite se podršci

Ako treba da se obratite podršci:

  • Obratite se partneru.

  • Kao Microsoft 365 Business administrator, dobijate pristup timu za korisničku podršku. Obratite nam se!

Srodne teme

Microsoft 365 Business dokumentacija i resursi
Upravljanje uslugom Microsoft 365 Business Migriranje u Microsoft 365 Business

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×