Prvi koraci na lokaciji Office.com

Your browser does not support video. Install Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player, or Internet Explorer 9.

Razmišljajte o matičnoj stranici lokacije Office.com kao o početnom ekranu za produktivnost na mreži.

Office.com početni ekran

Kliknite na pločicu programa da biste:

  • Kreirali i delili Office dokumente (Word Online, Excel Online, PowerPoint Online ili OneNote Online)

  • Skladištili, otvarali i delili datoteke na mreži (OneDrive)

  • Slali i primali e-poštu (Outlook.com)

  • Održavali kalendar na mreži (Kalendar)

  • Upravljali spiskom kontakata (Osobe)

Prijavite se jednom u gornjem desnom uglu, a zatim se lako prebacujte između svih ovih usluga. Samo kliknite na strelicu nadole pored usluge koju koristite da biste se prebacili na drugu uslugu.

Korišćenje strelice nadole za prebacivanje na drugu uslugu

Prijavite se na Microsoft nalog

Vaše korisničko ime je e-adresa koju koristite za prijavljivanje u Microsoft usluge kao što je Outlook. com ili čak Xbox Live. Zove se Microsoft nalog, ali ne mora da bude Microsoft e-adresa; to je bilo koja adresa koju želite da koristite – isti način na koji se prijavljujete u bilo koje usluge na vebu, kao što su Facebook ili Twitter.

Napomena:  Ako se prijavite u Office pomoću e-adrese koja vam je dodeljena na radnom mestu ili u školi, izaberite stavku Tražite prijavu posla ili škole? i nastavite na Office 365 stranicu za prijavljivanje.

Rad na mreži

Kada se prijavite, dokumenti, unakrsne tabele, prezentacije i beležnice koje kreirate u Office Online programima skladište se u usluzi OneDrive (ranije se zvala SkyDrive). Možete da ih delite putem veze i da radite na njima sa drugim osobama. U Office Online programima možete da radite zajedno u isto vreme i da odmah vidite promene drugih osoba.

Možete i da otvorite te dokumente na mreži u Office programima koje imate instalirane na računaru i da radite na njima dok su uskladišteni u usluzi OneDrive.

Office Online se pokreće u veb pregledaču. Nema stavki za preuzimanje ili instaliranje. Office.com uključuje i hiljade besplatnih predložaka, tako da ne morate da počinjete ispočetka svaki put kada kreirate letak, kalendar, budžet, fakturu, školski projekat, foto-album ili još mnogo drugih vrsta dokumenata.

Poznati Office resursi su i dalje dostupni

Ako ste ranije posetili Office.com, možda se pitate šta se dogodilo sa stvarima koje ste tamo nalazili: informacije o proizvodu, predlošci za Office program, preuzimanja i ispravke, pomoć i podrška. Sve te stvari su i dalje ovde. Koristite veze Proizvodi, Predlošci, Podrška i Moj nalog na vrhu početne stranice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×