Prvi koraci na lokaciji Office.com

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Savet: Video zapis nije na vašem jeziku? Pokušajte da izaberete Skriveno titlovanje Dugme „Pomoćni natpisi“ .

Prijavljivanje pomoću Microsoft naloga ili poslovnog ili školskog naloga

Za najbolje iskustvo na Office.com, prijavite se pomoću Microsoft nalogaili poslovnog ili školskog naloga koji koristite sa sistemom Office.

Microsoft nalog    Ovo je e-adresa koju koristite za prijavljivanje u Microsoft Services kao što je Outlook.com ili čak Xbox Live. Zove se Microsoft nalog, ali ne mora da bude Microsoft e-adresa; To je adresa koju želite da koristite – na isti način na koji se prijavljujete u bilo koji broj usluga na vebu, na primer Facebook ili Twitter.

Poslovni ili školski nalog    Ovo je nalog koji vam je dodelio neko iz organizacije i to je ono što koristite za prijavljivanje i pristup Office 365 usluge u organizaciji.

Kada se prijavite, uskladištite dokumente, unakrsne tabele, prezentacije i beležnice koje kreirate u Office za veb programima u OneDrive biblioteci. Zatim možete da delite Office datoteke putem linka i da radite sa drugima u realnom vremenu. Ova funkcija saradnje vam omogućava da radite zajedno u isto vreme i da se odmah vidite promene.

Rad na mreži

Razmišljajte o matičnoj stranici lokacije Office.com kao o početnom ekranu za produktivnost na mreži.

Jednostavno prebacivanje između usluga tako što ćete izabrati pokretanje aplikacija Ikona pokretanja aplikacija u usluzi Office 365 sa gornjeg levog ugla stranice i kliknuti na ikonu aplikacije na:

  • Kreiranje i deljenje Office dokumenata (Word za veb, Excel za veb, PowerPoint za veb ili OneNote za veb )

  • Skladištili, otvarali i delili datoteke na mreži (OneDrive)

  • Slali i primali e-poštu (Outlook.com)

  • Održavali kalendar na mreži (Kalendar)

  • Upravljali spiskom kontakata (Osobe)

Pokretanje Office aplikacija

Na Templates.Office.com ćete pronaći puno besplatnih predložaka tako da ne morate da počnete od početka svaki put kada kreirate Flyer, kalendar, budžet, fakturu, školski projekat, foto-album ili mnoge druge vrste dokumenata.

Office za veb pokreće vaš Veb pregledač tako da nema ništa za preuzimanje ili instaliranje, ali ako imate licencu za stone računare za Office, možete da otvorite i nastavite da radite na dokumentima na mreži sačuvanim na OneDrive pomoću Office aplikacija instaliranih na računaru. Saznajte više u usluzi OneDrive video.

Korišćenje Office za veb sa Office aplikacijama za računare

Office za veb je odlična za rad na mreži i sa bilo kog mesta, ali se možete i nesmetano pomerati za aplikacije za računare sa svim istakanim, bez napuštanja dokumenta. Pogledajte članke dizajn i uređivanje članaka ili u članku obavite članak u okviru vodiča za brzi početak za više detalja o premeštanju između Veb aplikacija i aplikacija za stone računare.

Poznati Office resursi su i dalje dostupni

Informacije o proizvodu

Office predlošci

Pomoć za Office

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×