Prvi koraci na lokaciji Office.com

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Savet: Video zapis nije na vašem jeziku? Pokušajte da izaberete Skriveno titlovanje Dugme „Pomoćni natpisi“ .

Prijavite se pomoću Microsoft naloga ili poslovnog ili školskog naloga

Za najbolje iskustvo na lokaciji Office.com, prijavite se pomoću Microsoft nalogaili na poslovni ili školski nalog koji koristite sa sistemom Office.

Microsoft nalog    Ovo je koristite za prijavljivanje u Microsoft usluge kao što je Outlook.com ili čak i Xbox Live e-adresu. To se zove Microsoft nalog, ali ga ne treba da budu e-adresu na Microsoft; To je sve e-adresu koju želite da koristite – na isti način da se prijavite u bilo koji broj od usluga na mreži, kao što su Facebook ili Twitter.

Poslovni ili školski nalog    Ovo je nalog dodeljeno neka osoba u organizaciji i je koristite za prijavljivanje i pristup Office 365 usluge u vašoj organizaciji.

Nakon prijavljivanja, uskladištite sve dokumente, unakrsne tabele, prezentacije i beležnice koje kreirate u programima Office Online u biblioteci OneDrive . Zatim možete da delite Office datoteke putem veze i na njima radite sa drugim osobama u realnom vremenu. Ova funkcija saradnju vam omogućava da rade zajedno u isto vreme i odmah videti sve promene.

Rad na mreži

Razmišljajte o matičnoj stranici lokacije Office.com kao o početnom ekranu za produktivnost na mreži.

Lako prebacivanje između usluga tako što ćete izabrati za pokretanje aplikacija Ikona za pokretanje aplikacija u usluzi Office 365 u gornji levi ugao stranice i kliknite na ikonu aplikacije:

  • Kreirali i delili Office dokumente (Word Online, Excel Online, PowerPoint Online ili OneNote Online)

  • Skladištili, otvarali i delili datoteke na mreži (OneDrive)

  • Slali i primali e-poštu (Outlook.com)

  • Održavali kalendar na mreži (Kalendar)

  • Upravljali spiskom kontakata (Osobe)

Pokretanje Office aplikacija

Na lokaciji templates.office.com pronaći ćete mnogo besplatne predloške tako da ne morate da počnete ispočetka svaki put kada kreirate letka, kalendar, budžet, fakture, škola projekta, foto-album ili mnoge druge vrste dokumenata.

Office Online se izvršava u pregledaču pa ništa da preuzimate ili instalirate, ali ako imate stoni licence za Office, možete da otvorite i nastavite sa radom na mreži dokumenti sačuvani u vaš OneDrive pomoću Office aplikacije instalirane na računaru. Saznajte više u članku OneDrive video obuku.

Korišćenje usluge Office Online sa radne površine Office aplikacijama

Office Online odličan je za rad na mreži i sa bilo kog mesta, ali takođe možete premestiti bez teškoća u svim funkcijama radne površine aplikacije – bez napuštanja dokumenta. Pogledajte članke dizajn i uređivanje ili članak obavljati posao u Online brzi početak za više detalja o premeštanju između online aplikacija i aplikacija radne površine.

Poznati Office resursi su i dalje dostupni

Informacije o proizvodu

Predlošci na lokaciji Office

Pomoć za Office

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×