Proverite rezultate obrasca

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pokušajte Microsoft Forms da napravite upitnik, test ili anketuhttps://forms.office.com.

Microsoft Forms uključuje bogate, u realnom vremenu analize koje pružaju informacije rezimea i pojedinačne rezultate ankete i druge tipove obrazaca. Možete da izvoz rezultata u programu Microsoft Excel za više detaljnu analizu, kao i da izbrišete ili štampanje rezime odgovora.

Prikaz sažetih informacija za obrazac

Nakon što kreirate obrazac, prilagodili postavke i deljenje obrasca sa drugim osobama, je vreme da biste prikazali rezultate. U Microsoft Forms, otvorite obrazac za koju želite da pregledate rezultate i zatim kliknite na karticu odgovore .

Na vrhu, videćete rezime podataka o obrazac, kao što su broj odgovora, prosek vreme potrebno za odgovorili da biste dovršili obrazac, a trenutni status obrasca.

Rezime rezultata ankete

Pored svako pitanje, videćete broj odgovora i šarena grafikona za analizu odgovora.

1. Proverite odziv podatke za svako pitanje

Izaberite stavku Prikaz rezultata da biste videli pojedinačne detalja za svaku responder, kao što su vreme potrebno da biste dovršili obrazac i opcije izabrana.

Prikažite određene rezultate, kao što su ime i vreme završetka, po ispitaniku

Kliknite na strelicu pored imena Responder da biste prešli na drugu responder rezultate. Takođe možete izabrati stavku strelice nalevo i nadesno da biste se prebacivali kroz rezultat detalje drugih ljudi.

Kliknite na dugme tri tačke (...) da biste izbrisali sve odgovore za određenu osobu ili odštampali sve odgovore za određenu osobu.

Opcija štampanja odgovora u programu Microsoft Forms

Saznajte više o štampanju obrazaca.

2. izvoz rezultata obrasca i otvorite u programu Excel

Lako možete da prikažete sve odgovor podataka za vaš test ili drugih obrazaca u programu Microsoft Excel. Kliknite na dugme Otvori u programu Excel na kartici odgovore da uhvatite snimak trenutni odgovor podataka.

Napomene: 

  • Ako ste kreirali obrazac u obrascima na vebu (https://forms.office.com) i kliknite na dugme Otvori u programu Excel, van mreže Excel radne sveske će se otvoriti koji ne postoje relacije ili vezu u obrazac.

  • Ako ste kreirali obrazac u usluzi OneDrive for Business i kliknite na dugme Otvori u programu Excel, Excel radne sveske automatski se skladišti u OneDrive for Business i sadrži vezu uživo podataka u obrazac. Sve nove podatke odgovor u obrascu će se odraziti u radnoj svesci.

  • Ako ste kreirali obrazac u Programu Excel Online i kliknite na dugme Otvori u programu Excel, Excel radne sveske automatski se skladišti u OneDrive for Business i sadrži vezu uživo podataka u obrazac. Sve nove podatke odgovor u obrascu će se odraziti u radnoj svesci.

Rešavanje problema sa izvoz podataka

Ako nailazite na greške u preuzimanje, pogledajte članak rešavanje problema sa izvoza podataka obrasca u programu Excel.

Analiziranje rezultata obrasca u programu Excel

Svako pitanje u obrazac je kolona i svaki odgovor postaje red u Excel radnoj svesci. Prva četiri kolone prikazuju vreme početka i vremena završetka za svaki odgovor, a ime i e-adresa za svaku responder. Naredna kolone prikazuju tu responder izbore.

Excel radne sveske prikazivanje rezultata ankete

Napomene: 

  • Promene koje unesete u podatke obrasca u programu Excel neće promeniti sadržaj tabele sa odgovorima.

  • Imena i e-adrese anonimne studente neće se prikazati ako dozvolite obrazac da biste prihvatili anonimne odgovore.

3. prikaz detalja za svako pitanje

Kliknite na Detalji vezu da biste videli više detalja za svako pitanje. U prikazu "Detalji" možete da vidite ime svake responder i njegovo ili njeno odgovora za svako pitanje.

Savet: Kliknite na zaglavlja kolona da biste sortirali rezultate odgovora.

Generički MS_Forms_FormResults_Details

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Takođe pogledajte

Rešavanje problema sa izvoz podataka obrasca u programu Excel

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×