Proverite da li je obrazac nove pomoću uloge, ne koda

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako tražite način da znate ako na obrazac koji je zasnovan na predlošku obrasca koji se popuni za prvi put ili naredna vremena, pogledajte ova stavka bloga, Microsoft InfoPath Blog tima: Proverite da li je nova pomoću uloge obrasca , ne kôd, za način da koristite uloge korisnika da biste utvrdili da li je obrazac novi ili prolazu toka posla.

Ovaj metod možete da koristite za predložak obrasca koji će se koristiti u nekoliko osoba koje imaju različite zahteve. Na primer, vaš predložak obrasca možete imati jedan prikaz za osoba za prvo i drugi prikaz za Menadžer za redigovanje izveštaj o troškovima popunite obrazac.

Više informacija o uloge korisnika i prikaza potražite u sledećim člancima:

Poboljšavamo na lokaciji Office Online na osnovu povratnih informacija koje dobijamo od korisnika poput vas. Ako ovaj članak je koristan za vas, recite nam tako što ćete glasanje u okviru odeljka je koristan ove informacije na dnu ovog članka. Ako nije bilo korisno, voleli bismo to znati. (Više detaljna može biti o problem bolje.)

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×