Proveri da li postoje nova nepovezana nalepnica

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Dodali ste oznaku obrascu ili izveštaju u Access bazi podataka na radnoj površini, a ona nije povezana ni sa jednom kontrolom.

Možete izvršiti neku od sledećih radnji:

  • Da biste povezali nalepnicu sa kontrolom, kliknite na dugme Povezivanje nalepnice sa kontrolom u meniju Opcije provere grešaka Praćenje grešaka .

  • Da biste zanemarili ovu grešku i sakrili dugme Opcije provere grešaka, kliknite na dugme Zanemari grešku u meniju Opcije provere grešaka.

  • Da biste isključili proveru grešaka za nove nepovezane nalepnice, kliknite na dugme Opcije provere grešaka u meniju Opcije provere grešaka. Na kartici Provera grešaka, u okviru stavke Pravila za dizajn Obrazaca/Izveštaja opozovite izbor u polju za potvrdu Nove nepovezane nalepnice.

    Napomena: Postavkama Provera grešaka možete pristupiti i tako što ćete izabrati stavke Datoteka > Opcije. U levom oknu dijaloga Opcije programa Access izaberite stavku Dizajneri objekata. Postavke „Provera grešaka“ se nalaze na dnu ove kartice.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×