Provera usluge u Office 365 centru za bezbednost i usaglašenost

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Koristite proveru usluge u Office 365 Centar za bezbednost i usaglašenost da biste pristupili dokumentima koji opisuju razne teme, uključujući:

 • Prakse bezbednosti korporacije Microsoft za podatke o klijentima koji se skladište u usluzi Office 365.

 • Izveštaji o nadzoru nezavisne treće strane za Office 365.

 • Detalji o primeni i testiranju za kontrole bezbednosti, privatnosti i usaglašenosti koje Office 365 koristi za zaštitu podataka.

Možete da saznate i kako Office 365 može da pomogne klijentima da se usaglase sa standardima, zakonima i propisima u svim delatnostima, kao što su:

 • International Organization for Standardization (ISO) 27001 i 27018

 • Health Insurance Portability and Accountability Act iz 1996. (HIPAA)

 • Federal Risk and Authorization Management Program (FedRAMP)

Ko može da pristupi proveri usluge za Office 365 i na koji način?

Novi klijenti i klijenti koji procenjuju Microsoft usluge na mreži mogu da pristupe proveri usluge koju obuhvataju planovi Office 365 Enterprise E3 i E5 (probne i plaćene pretplate). Ako nemate nijedan od tih planova, a želite da isprobate proveru usluge, možete da se upišete za probnu verziju plana Office 365 Enterprise E5.

Postojeći klijenti Office 365 za posao možete da pristupite usluzi assurance. Ako ste Office 365 globalnog administratora (ponekad se naziva administrator preduzeća) za vašu organizaciju, već imate pristup usluzi assurance i možete da na drugim osobama. Ako niste Office 365 globalnog administratora za vašu organizaciju i potreban vam je pristup usluzi assurance, zatražite od administratora da vas doda u grupu uloga korisnika Assurance usluge.

Članovi O365 pretplatu možete da pristupite odeljku assurance usluge u Office 365 centar za zaštitu podrazumevano ako usluge assurance pristupa na osnovu uloga nije primenjen u pretplatu. Usluga assurance obezbeđuje izveštaje i dokumente koje opisuju Microsoft bezbednost prakse za korisničkih podataka koji su uskladišteni u usluzi Office 365. Takođe obezbeđuje nezavisnih proizvođača nadzora izveštava o Office 365.

Napomena: Napomena: Ako vaše preduzeće ima primenjenu Service Assurance Roles-Based Access u Office 365 pretplate (koji može biti ako vaša organizacija ima dozvolu za pristup za prilagođene izveštaje), potreban vam je pristup usluzi assurance, ali to nije uključen u sa leve strane okno za Centar za usaglašenost i bezbednost, zatražite od administratora Office 365 da vas doda u grupu uloga korisnika Assurance usluge na stranici sa dozvolama . Više informacija potražite u članku Onboard druge usluge assurance korisnike ili grupe.

Uveravanje na osnovu uloga dodeli pristup korisnicima usluga Ako vaše preduzeće ima primenjenu usluge assurance pristupa na osnovu uloga, možete da obezbedite pristup usluzi assurance za bezbednost i usaglašenost osoblju uključujući bezbednost informacija, upravljanje rizicima, usaglašenost i nadgledanje timovima i osoblje u okviru vaše organizacija. Detalje potražite u članku Onboard druge usluge assurance korisnicima ili grupama.

Provera usluge je dostupna putem Centar za usaglašenost i bezbednost. Evo kako da stignete tamo.

Da biste otišli u Centar za usaglašenost i bezbednost:

 1. Idite na adresu https://protection.office.com.

 2. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 3. U levom oknu izaberite stavku Provera usluge. Zatim odaberite delatnost i regionalne postavke i dodajte druge korisnike i grupe provere usluge.

  Napomena: Ako je potreban vam je pristup usluzi assurance i ona nije uključen u levom oknu Centar za usaglašenost i bezbednost, zatražite od administratora Office 365 da vas doda u grupu uloga korisnika Assurance usluge na stranici sa dozvolama .

Izbor postavki delatnosti i regiona

Kada prvi put pristupite proveri usluge, prvi korak je da konfigurišete postavke delatnosti i regiona. Te postavke možete da promenite u bilo kom trenutku. Konfigurisanjem tih postavki omogućavate proveri usluge da vam pruži sadržaj koji je najrelevantniji za vašu organizaciju. Da biste konfigurisali postavke delatnosti i regiona:

 1. Kada pristupite proveri usluge, izaberite stavku Postavke i prikazuje se stranica „Postavke delatnosti i regiona“ kao što je prikazano na sledećem snimku ekrana.

  Prikazuje stranicu sa postavkama centra za zaštitu.
 2. Na stranici Postavke izaberite strelicu nadole pored stavke Region i potvrdite izbor odgovarajućih regiona za organizaciju.

 3. Izaberite strelicu nadole pored stavke Delatnost i potvrdite izbor odgovarajućih delatnosti za organizaciju.

 4. Kada izaberete regione i delatnosti, izaberite stavku Sačuvaj.

Pronalaženje sadržaja za usaglašenost i poverenje, njegov pregled i preuzimanje

Da biste pregledali i preuzeli sadržaj, izaberite opciju u oknu za navigaciju:

 • Izveštaji o usaglašenosti – da biste prikazali nadgledanja nezavisnih nadzornika i procene usluge Office 365 i drugih Microsoft usluga u oblaku, kao što je prikazano na sledećem snimku ekrana.

  Prikazuje stranicu „Provera usluge“: Izveštaji o usaglašenosti usluge.
 • Dokumenti o pouzdanosti – da biste prikazali informacije o tome na koji način Microsoft upravlja uslugom Office 365, kao što je prikazano na sledećem snimku ekrana.

  Prikazuje stranicu „Provera usluge“: Pouzdani dokumenti koje obezbeđuje Microsoft
 • Nadgledane kontrole – da biste prikazali informacije o tome na koji način Office 365 kontrole zadovoljavaju zahteve bezbednosti, usaglašenosti i privatnosti, kao što je prikazano na sledećem snimku ekrana.

  Prikazuje ekran sa nadgledanim kontrolama Provere usluge.

Izaberite izveštaj koji želite da preuzmete i stavku Sačuvaj da biste ga preuzeli na računar. Za stavku „Nadgledane kontrole“ izaberite željeni izveštaj, a zatim stavku Preuzmi. Dolenavedena tabela opisuje izveštaje koje možete da pronađete na svakoj od stranica „Provera usluge“.

Napomena: Izveštaji i dokumenti o proveri usluge dostupni su za preuzimanje najmanje dvanaest meseci posle objavljivanja ili dok ne postane dostupna nova verzija dokumenta.

Stranica „Provera usluge“

Dostupan sadržaj

Opis

Izveštaji o usaglašenosti

 • FedRamp

 • GRC procena

 • ISO

 • SOC/SSAE

Koristite izveštaje o usaglašenosti usluge da biste pregledali procene nadgledanja koje su izvršili nadzornici nezavisne treće strane za operacije pružanja usluge Office 365.

Dokumenti o pouzdanosti

 • Najčešća pitanja i bele knjige

 • Izveštaji o upravljanju rizikom

Koristite bele knjige, najčešća pitanja, godišnje izveštaje i druge resurse poverljivih informacija korporacije Microsoft koji su vam dostupni u okviru ugovora o neotkrivanju za pregledanje ili procenu rizika.

Nadgledane kontrole

Globalni standardi i propisi koje je primenio Office 365.

Pomoć pri proceni rizika prilikom provere, ulazne migracije ili korišćenja Office 365 usluga. Saznajte:

 • Na koji način Office 365 kontrole zadovoljavaju zahteve bezbednosti, usaglašenosti i privatnosti.

 • Osnovni podaci o testovima koji su primenjeni na kontrole u usluzi Office 365, rezultatima tih testova i o tome kada su dovršeni.

U zavisnosti od određenog podešavanja, opcije uključene u prikaz mogu da se donekle razlikuju.

Dodavanje drugih korisnika i grupa provere usluge

Za pristup podrazumevani izveštaje koji su obično dostupni preko sve Microsoft Cloud pretplate, ne morate da primenite model usluge Assurance pristupa na osnovu uloga i možete da preskočite ovaj korak. Međutim, ako vaša organizacija ima dozvolu za pristup za prilagođene izveštaje zatim dodajte drugim korisnicima ili grupama usluge Assurance uloge. Da biste dodali druge korisnike ili grupe:

 1. U Centar za usaglašenost i bezbednost izaberite stavku Dozvole u levom oknu, kao što je prikazano na sledećem snimku ekrana.

  Bezbednost i usaglašenost dozvole meni
 2. U desnom oknu izaberite Uslugu Assurance korisnika, zatim izaberite stavku Uredi grupu ulogai u odeljku članova izaberite stavku Uredi da biste dodali članove ulogu korisnika Assurance usluge kao što je prikazano na sledeći snimak ekrana.

  Usluge Assurance korisnika – Dodavanje
 3. U dijalogu sledeći potražite i odaberite stavku osobe ili grupe koje treba da prikažete usluge assurance usaglašenost izveštaje i kojima verujete resursi, a zatim izaberite stavku Dodaj za svaki izbor upućivanje i kliknite na X u gornjem desnom uglu okna kada završite.

  Usluge Assurance korisnika – izbor korisnika
 4. Svaki korisnik ili grupa koju ste dodali u ulogu „Korisnik provere usluge“ sada može da pronađe proveru usluge i da preuzme izveštaje i druge dokumente u Centar za usaglašenost i bezbednost.

Vratite se bilo kada na stranicu Dozvole da biste dodali još korisnika ili uklonili postojeće.

Pronalaženje pomoći za proveru usluge

Obratite se poslovnoj podršci za Office 365.

Najčešća pitanja

Zašto dobijam grešku u kojoj piše da su dokumenti provere usluge oštećeni?

Većina dokumenata provere usluge je u PDF formatu. Odaberite stavku Sačuvaj da biste sačuvali te datoteke na lokalnom računaru i otvorili ih sa njega.

Takođe pogledajte

Odlazak u Office 365 centar za bezbednost i usaglašenost

Pretraga i istraživanje u Office 365 centru za bezbednost i usaglašenost

Upravljanje podacima u Office 365 centru za bezbednost i usaglašenost

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×