Provera rezultata testa

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pokušajte Microsoft Forms da napravite upitnik, test ili anketu.

Microsoft Forms pruža obogaćene ocenjivanje toka posla koja omogućava da kao autor, da biste efikasno osvojene tačaka po pitanje za studente i navedite povratne informacije u veliki broj načina. Možete da izvoz test rezultata u programu Microsoft Excel za više detaljnu analizu i grafikona, kao i da izbrišete ili štampanje rezime sve odgovore.

Prikaz rezimea informacija za test

Nakon što kreirate test, prilagodili postavke i delili sa drugima, je vreme da biste prikazali rezultate. U Microsoft Forms, otvorite test za koju želite da pregledate rezultate i zatim kliknite na karticu odgovore .

Kartica odgovore za test

Na vrhu, videćete u realnom vremenu sažete informacije o test, kao što su broj odgovora, prosek i test za trenutni status.

Pored svako pitanje, videćete broj odgovora i šarena grafikon koji prikazuje raspodelu odgovore preko svih mogućih odgovora.

1. pregled odgovora za svako pitanje

Kliknite na dugme Pregled odgovora za pružanje tačke i povratne informacije.

Na kartici osobe , možete da vidite pojedinačne detalje za svakog studenta, kao što su vreme potrebno za dovršavanje test broj tačaka dobijena i opcije na studenta izabrana.

Pregled odgovora stranice

U ovom prikazu možete razreda sva pitanja za jedan student, a zatim uradite isto za naredne studente. Kliknite na strelicu pored stavke ime studenta da biste prešli na drugi student rezultate. Takođe možete kliknuti na strelice nalevo i nadesno da biste se prebacivali kroz rezultat detalje o drugim studentima.

Da bi obezbedio opšte povratne informacije za studenta, kliknite na ikonu "povratne informacije" Ikona "povratnih informacija" i unesite povratne informacije u okvir za tekst.

Unesite povratne informacije na responder

Za pružanje povratnih informacija za određeni pitanje, kliknite na ikonu povratne informacije Ikona "povratnih informacija" sa desne strane tačke, a zatim unesite povratne informacije u okvir za tekst.

Unesite povratne informacije za odgovor na određeni pitanje

Kliknite na dugme tri tačke (...) da biste izbrisali sve odgovore za određeni student, štampanje sve odgovore za određeni student ili objavite rezultate.

Brisanje, štampanje i objavite bodova opcije u programu Microsoft Forms

Saznajte više o štampanju obrazaca.

Napomena: Brisanje odgovora nije moguće opozvati.

Na kartici pitanja , možete da vidite svaku pitanje i prosečna tačke dobijena za to pitanje.

Pregledajte test pitanja

U ovom prikazu možete razreda pitanje preko svih studenata, a zatim uradite isto za naredne pitanja. Kliknite na strelicu pored svako pitanje da biste prešli na prikaz detalja drugo pitanje. Takođe možete kliknuti na strelice nalevo i nadesno da biste se prebacivali kroz detalje o druga pitanja.

2. rezultati post

Kada budete spremni da delite povratne informacije i upućivanje na studente, kliknite na dugme Objavi rezultate na kartici odgovore .

Za svakog studenta, možete da vidite status njegovo ili njeno test (npr ocenjeni) i broj tačaka dobijena. Ako želite da objavite rezultate za sve studente, kliknite na dugme izbor u polju za potvrdu sa leve strane imena u koloni ime . Da biste objavili pojedinačne rezultate, kliknite na dugme u polju za potvrdu sa leve strane svakog studenta ime.

Pregledajte, izaberite i objavite rezultate

Kliknite na dugme Objavi rezultate.

Kad ste objavili rezultate, može da vrati se na test da biste pregledali rezultate i povratne informacije. Studenti možete da prikažete njihove rezultate i povratne informacije sa pokretanjem obrazac.

Savet: Ako student vrati u test nakon prosleđivanja, ćete moći da vidite prethodne odgovore. Ako želite da preuzmu kviz bez potrebe da vidite njihove odgovore, možete da kreirate kopiju originalne test. 

Analiziranje test rezultate u programu Excel

Lako možete da prikažete sve podatke odgovora za test u programu Microsoft Excel. Kliknite na dugme Otvori u programu Excel na kartici odgovore .

Svako pitanje u vaš test je kolona i svaki odgovor postaje red u Excel radnoj svesci. Prva četiri kolone prikazali vreme početka i vremena završetka za svaki odgovor i e-adresu i ime za svakog studenta. Naredna kolone prikazali ukupnu tačaka, kviz povratne informacije, razred objavljenu vreme, test pitanja, tačke za pojedinačna pitanja i povratne informacije za pojedinačna pitanja.

Excel radna sveska koja prikazuje rezultate testa

Napomene: 

  • Sve promene koje napravite test podatke u programu Excel ne menjaju sadržaj tabele odgovor.

  • Imena i e-adrese anonimne odgovorili neće se prikazati ako dozvolite test da biste prihvatili anonimne odgovore.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×