Protoka odobravanja stranice

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ispravke za stranica može da zahteva pregled pre objavljivanja, na primer kada su komunikaciju sa veliku grupu osoba

Kreiranje stranice odobrenje tok za biblioteku da biste dodali redigovanja za sve nove i ažurirane stranice. Autori koji su kreiranje ili uređivanje stranice mora prosledite zahtev za odobravanje pre objavljivanja. Nakon prosleđivanja, stranici prikazuje status na čekanju odobrenja.

Tokove odobravanja stranice obezbeđuju automatizacija pregled procesa izvan standardne lista i biblioteka sa odobrenjem obavezno.

Konfigurisanje stranice odobrenja

Vlasnici lokacije možete da konfigurišete odobrenje stranice da biste dodali proces standardne objavljivanja za lokaciju. Kada dodate toka odobravanja stranice, nove i ažurirane stranica će se neće biti objavljen direktno. Umesto toga, samo završetak toka odobravanja će unesite promene bile vidljive sve čitaocima lokacije.

Vlasnik lokacije možete da konfigurišete toka odobravanja stranice iz menija protok stranica biblioteke.

Prosleđivanje stranice radi odobrenja

Kada se stranica odobrenje se konfiguriše, autori će moći da prosledite stranice na odobravanje. Na stranici će biti objavljen kada se odobrava stranice. Odbacivanje stranice će stavi tu stranicu nazad na status radna verzija.

Odobravanje stranice

Davaoci odobrenja će dobiti e-pošte u vezi sa zahtevom za odobravanje stranice. Možete ili odobravaju stranice direktno u e-pošte (u klijente koji podržavaju korisnih poruke) ili otvorite stranicu iz e-poštu na redigovanje i odobravanje stranice u sistemu SharePoint.

Napomena: Neke funkcije se postepeno uvode u organizacije koje su podesile opcije ciljanog izdanja u usluzi Office 365. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili da ona izgleda drugačije od onoga što je opisano u člancima pomoći.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×