Pronalaženje više informacija o sa kolegom u timovima

Pronalaženje više informacija o sa kolegom u timovima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako zadržite pokazivač iznad slike profil sa kolegom, videćete profil karticu koja sadrži njihove detalje. Možete da započnete ćaskanje, poziva ili slanje e-poruke nekome iz njihovih kartica profila.

Posebne pitanja o neko iz vaše organizacije, s kim. Ko je robota čija je svrha je možete da pronađete informacije o osobama sa kojima sarađujete. Tip / ko u okvir za komandu na vrhu timovima da postavljati pitanja kao što su „Koji je u e-juče o podacima storage?” ili „Koji je Jovana Smith?”

Pitati pitanje vas usmerava na jedan ćaskanje sa kim, tako da slobodno da biste prikazali odgovor i postavljali pitanja tamo.

Možete da pristupite nečiju karticu profila iz svoje slike profil.

Na kanalu, dodirnite sliku neke osobe profila da biste videli svoje Kartica profila. Iz razgovora, dodirnite ime u zaglavlju za ćaskanje detalje. Odatle, dodirnite sliku profila osobe.

Možete da pristupite nečiju karticu profila iz svoje slike profil.

Ćaskanje ili kanal, dodirnite sliku neke osobe profila da biste videli svoje Kartica profila. U grupno ćaskanje, dodirnite stavku Više opcija Dugme Još opcija u zaglavlju za ćaskanje detalje. Odatle, dodirnite sliku profila osobe.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×