Pronalaženje vesti, sajtova i portala u usluzi SharePoint

Pronalaženje vesti, sajtova i portala u usluzi SharePoint

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Matičnoj stranici SharePoint je gde možete da lako pronađete i pristup lokacijama SharePoint i portalima unutar vaše organizacije. Takođe ćete pronaći vesti sa lokacijama koje pratite, predloženih lokacija i, ako koristite SharePoint Online, sa lokacija posetite često i druge vesti preporučuje Microsoft Graph.

Ako je omogućeno administrator, možete da Kreiranje tima ili lokacije komunikacije (video). sa SharePoint matične stranice kao i. Ako koristite SharePoint Online, možete da kreirate i vesti poruku. Koristite pretragu da biste pronašli druge lokacije, datoteke ili osobe u vašoj organizaciji.

Napomena: Neke funkcije mogu zahtevati ispravku da se vaš administrator. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili može da izgleda drugačiji od ovoga što je opisano u člancima pomoći. Ako ste administrator, morate da nadogradite kolekciju lokacija ako je i dalje u režimu SharePoint 2010 ili 2013 da biste videli novu SharePoint matičnu stranicu.

Da biste prikazali SharePoint Online matičnu stranicu u Office 365:

 1. Prijavite se u Office 365. Pomoć potražite u članku Gde se prijavljuje u Office 365.

 2. U gornjem levom uglu stranice, izaberite ikonu aplikacije pokretanje Ikona pokretanja aplikacija u usluzi Office 365 , a zatim izaberite SharePoint.

  Matična stranica Office 365 sa istaknutim aplikacije SharePoint

  Ne možete da pronađete aplikaciju koju tražite? Iz pokretanja aplikacija kliknite na Sve aplikacije da biste videli abecednu listu Office 365 aplikacija koje su dostupne. Odatle možete da pretražujete određenu aplikaciju.

Matična stranica SharePoint

 1. Polje za pretragu gde možete da pronađete lokacije koje ste nedavno posetili ili datoteke koje ste nedavno prikazuje ili uređuje. Možete takođe da pronađete druge lokacije, datoteke ili osobe u vašoj organizaciji.

 2. Mogućnost da kreiraju nove lokacije ako je omogućeno administrator. Za više informacija pogledajte članak Kreiranje nove lokacije tima ili Kreiranje komunikacije lokacije u sistemu SharePoint Online .

 3. Mogućnost da kreirate vesti poruku.

 4. SharePoint lokacija koje pratite.

 5. Nedavne SharePoint lokacije koje ste posetili. Kliknuti na dugme Pogledajte sve će vas odvesti na stranicu koja navodi sve nedavne SharePoint lokacije koje ste posetili.

 6. Veze ka lokacijama SharePoint i portalima istaknutih organizacija.

  Napomena: Ako ste Office 365 administrator, možete da podesite koje veze pojavljuju u ovom odeljku. Više informacija potražite u članku Promena listu veza na matičnu stranicu SharePoint.

 7. Novosti odeljka koji prikazuje aktuelno sa lokacija koje pratite, lokacije koje često posetite, vesti i predložio Office Graph. Kliknite na dugme Pogledajte sve da biste videli listu članaka 100 najnovije.

 8. SharePoint lokacije koje često posetite. Pored imena lokacije i veza, takođe, videćete nedavne aktivnosti informacije o lokaciji, na primer, ako nešto na lokaciji nedavno ažuriran. Ako 12 ili više lokacija su navedeni u ovom odeljku, videćete da je vidite sve veza, kada se klikne na njega, će Pođite da stranicu koja navodi sve SharePoint lokacije koje često posetite.

 9. Predloženi SharePoint lokacija generiše Office Graph.

Napomena: Na listu lokacija preporučeni SharePoint generiše Office Graph u odeljku predložena može biti ograničen ako Office Graph isključen ili nije dostupna. Administratori mogu da omoguće Office grafikon tako što omogućava pristup funkciji Office Graph u Office 365 administrativni centar. Dok ne možete da isključite funkciju Office Graph ako je omogućen administrator, upotreba dokumente možete da uključite ili isključite koriste Delve. Na stranici profila (kliknite na ime ili sliku u gornjem desnom uglu, izaberite stavku moj profil). Kada na stranici profila, idite na Postavke Ikona „Postavke“ > Funkcija postavke i u okviru dokumenata u usluzi Delve izaberite stavku.

Možete da pratite SharePoint Online lokacije i vezu za tu lokaciju će biti dodat odeljku posleSharePoint Online matičnu stranicu. Lokacija su navedeni u redosledu kojim slede sa najviše nedavno praćenu lokaciju koja prikazuje prvi na listi.

Da biste pratili lokaciju

 1. Pronađite SharePoint Online lokaciju koju želite da pratite. Možete da pronađete na lokaciji pretraživanjem ili u polje za pretragu na vrhu matične stranice SharePoint Online ili tako što ćete je pronaći u jednom od odeljaka na matičnoj stranici SharePoint Online .

 2. Ako se nalazite na matičnoj stranici SharePoint Online , uradite nešto od sledećeg:

  • Kliknite na zvezdicu pored imena lokacije na levoj traci za navigaciju da biste pratili lokaciju. Zvezda će se pretvoriti pune da biste prikazali pratite lokaciju.

   Kliknite na prazan početak pored lokaciji da je pratite.
  • Ako ste na lokaciji koju želite da pratite, kliknite na dugme Ne pratite SharePoint lokacije koja se nalazi sa desne strane trake sa menijima da biste je dodali na listu praćenih lokacija.

  Veza ka lokaciji će biti dodat na listu praćenih lokacija u oknu sa leve strane ekrana SharePoint Online matične stranice.

Možete prestati da sledeće SharePoint lokacije i na vezu za tu lokaciju će biti uklonjeni iz sledećeg odeljka SharePoint matičnu stranicu.

Da biste prestali da pratite lokaciju

 1. Na matičnoj stranici SharePoint Online u sledećem odeljku, pronađite lokaciju koju želite da prestanete da pratite.

 2. Uradite nešto od sledećeg:

  • Kliknite na zvezdicu pored imena lokacije na levoj traci za navigaciju. Zvezda će se pretvoriti prazan i veza ka lokaciji više neće pojavljivati na listi praćenih lokacija.

   Kliknite na zvezdicu na lokaciji na levoj traci za navigaciju

  • Ako ste na lokaciji koju želite da pratite, kliknite na dugme Praćenje SharePoint lokacije koja se nalazi sa desne strane trake sa menijima da biste prestali da pratite lokaciju.

Matičnoj stranici SharePoint Online uključuje pametno pretragu koja vam omogućava da brzo pronađete lokacije, datoteke i osobe koju tražite. Pretraga je lične. Pre nego što počnete da kucate, videćete rezultate zasnovane na prethodni aktivnosti u sistemu SharePoint. Rezultati ažuriranje kad počnete da kucate. Saznajte više o pretrage u sistemu SharePoint .

Matična stranica SharePoint

 1. Polje za pretragu gde možete da pronađete lokacije koje ste posetili ili datoteke koje ste prikazuje ili uređuje. Možete takođe da pronađete druge lokacije, datoteke ili osobe u vašoj organizaciji.

 2. Mogućnost da kreiraju nove lokacije ako je omogućeno administrator. Za više informacija pogledajte članak Kreiranje nove lokacije tima ili Kreiranje komunikacije lokacije u sistemu SharePoint Online .

 3. Veze ka lokacijama SharePoint i portalima istaknutih organizacija.

  Napomena: Ako ste administrator za hosta moje lokacije u SharePoint, možete da podesite koje veze pojavljuju u ovom odeljku. Više informacija potražite u članku Promena listu veza na SharePoint matičnoj stranici.

 4. Novosti odeljka koji prikazuje aktuelno sa lokacija koje pratite i sa lokacija predloženi vam na osnovu aktivnosti. Kliknite na dugme Pogledajte sve da biste videli listu članaka najnovije.

 5. SharePoint lokacija koje pratite.

 6. Predloženi SharePoint lokacije koji prikazuje prvih 8 većina aktivno lokacija.

Možete da pratite SharePoint lokacije i vezu za tu lokaciju će biti dodat odeljku posleSharePoint matičnu stranicu. Lokacija su navedeni u redosledu kojim slede sa najviše nedavno praćenu lokaciju koja prikazuje prvi na listi.

Da biste pratili lokaciju

 1. Pronađite SharePoint lokaciju koju želite da pratite. Možete da pronađete na lokaciji pretraživanjem ili u polje za pretragu na vrhu matične stranice SharePoint ili tako što ćete je pronaći u jednom od odeljaka na matičnoj stranici SharePoint .

 2. Idite na lokaciju na koju želite da pratite tako što ćete kliknuti na ime lokacije. Na lokaciji, kliknite Ne pratite SharePoint lokacije koja se nalazi sa desne strane trake sa menijima da biste je dodali na listu praćenih lokacija. Veza ka lokaciji će biti dodat na listu praćenih lokacija u oknu sa leve strane ekrana SharePoint matične stranice.

Možete prestati da sledeće SharePoint lokacije i na vezu za tu lokaciju će biti uklonjeni iz sledećeg odeljka SharePoint matičnu stranicu.

Da biste prestali da pratite lokaciju

 1. Na matičnoj stranici SharePoint u sledećem odeljku, pronađite lokaciju koju želite da prestanete da pratite.

 2. Uradite nešto od sledećeg:

  • Kliknite na zvezdicu pored imena lokacije na levoj traci za navigaciju. Zvezda će se pretvoriti prazan i veza ka lokaciji više neće pojavljivati na listi praćenih lokacija.

   Kliknite na zvezdicu na lokaciji na levoj traci za navigaciju

  • Ako ste na lokaciji koju želite da pratite, kliknite na dugme Praćenje SharePoint lokacije koja se nalazi sa desne strane trake sa menijima da biste prestali da pratite lokaciju.

Matičnoj stranici SharePoint uključuje moderni pretragu koja vam omogućava da brzo pronađete lokacije, datoteke i osobe koju tražite. Pre nego što počnete da kucate, videćete rezultate i rezultate ažurirajte kad počnete da kucate. Saznajte više o pretrage u sistemu SharePoint Server.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×