Pronalaženje skrivenih ćelija na radnom listu

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada želite da otkrijete ćelije u skrivenim redovima ili kolonama na radnom listu, možda će vam biti teško da ih pronađete. Pronalaženjem i izborom svih vidljivih ćelija u radnom listu lakše ćete otkriti skrivene redove i kolone.

Više informacija o prikazivanju skrivenih redova ili kolona potražite u članku Sakrivanje ili prikazivanje redova i kolona.

Pronalaženje skrivenih ćelija

 1. Izaberite radni list koji sadrži skrivene redove i kolone koje želite da pronađete, a zatim izvršite neku od sledećih koraka:

  • Pritisnite taster F5 > Specijalno.

  • Pritisnite Kombinaciju tastera Ctrl + G > Specijalno.

  • Ili na kartici Početak , u grupi Uređivanje kliknite na dugme Pronađi i Izaberi > Specijalno "Idi na".

   Slika trake u programu Excel

 2. U okviru Izbor izaberite stavku Samo vidljive ćelije, a zatim kliknite na dugme U redu.

  Dijalog "Specijalno" Idi na ""

  Sve vidljive ćelije su izabrane, a ivice redova i kolona koje su susedne skrivenim redovima i kolonama označene su belom ivicom.

Napomena: Ako kliknete na bilo koje mesto na radnom listu, otkazaćete izbor svih vidljivih ćelija. Ako se skrivene ćelije koje želite da otkrijete nalaze izvan vidljive oblasti radnog lista, koristite trake za pomeranje da biste se pomerali kroz dokument dok skriveni redovi i kolone koje sadrže te ćelije ne postanu vidljivi.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×