Pronalaženje LinkedIn informacija na karticama profila

Čak i pre nego što povežete naloge, možda ćete videti neke LinkedIn informacije o profilu, kao što su LinkedIn fotografija, ime, preduzeće i radno mesto u usluzi profile u Microsoft aplikacijama. Kada povežete naloge, možda ćete videti dodatne informacije o LinkedIn profilu. Na primer, rođendan ili pozivnica za povezivanje. Kada komunicirate sa kolegom u programu Outlook, lako možete da vidite da li vi i vaš kolega delite zajedničku vezu na lokaciji LinkedIn. Evo primera LinkedIn informacija na kartici profila u programu Outlook:

Kartica profila

Ispravke sa lokacije LinkedIn na karticama profila

Kada povežete naloge, možete da dobijete ispravke o osobama sa kojima radite. Na primer, ako kolega ima rođendan, promenu naslova ili godisnjicu, informacije se mogu pojaviti na kartici profila.

Kako mogu da vidim svoje informacije o LinkedIn profilu na kartici profila?

Da biste videli LinkedIn informacije na kartici profila, zadržite pokazivač miša iznad sopstvenog imena u Microsoft aplikaciji. Na primer, Outlook. Otvorite karticu profila i izaberite karticu LinkedIn da biste videli informacije o LinkedIn profilu.

Vaš Microsoft nalog prikazuje samo informacije koje ste napravili dostupnim na LinkedIn profilu u skladu sa postavkama profila.

Ako ne vidite ikonu LinkedIn na Microsoft poslovnom ili školskom nalogu, vaša organizacija je onemoguжila veze naloga.

Takođe pogledajte

LinkedIn u Microsoft aplikacijama i uslugama

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×