Pronalaženje i rad sa datotekama u OneDrive u operativnom sistemu Windows phone

Pronalaženje i rad sa datotekama u OneDrive u operativnom sistemu Windows phone

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Otpremanje i rad sa datotekama u OneDrive na Windows phone, kao i na vašem računaru. Otpremanje i sačuvajte bilo koji tip datoteke, uključujući dokumente, fotografije, video zapise i muzičkih datoteka.

Otpremanje datoteka u OneDrive

 1. U OneDrive na Windows phone, u fasciklu u kojoj želite fotografije dodali, dodirnite stavku Dodaj Dodaj fotografiju .

 2. Pored stavke Odaberite aplikaciju izaberite izvor datoteke koju želite da otpremite, kao što su Ovaj uređaj ili aplikacija Fotografije na telefonu.

  Napomena: Ako na telefon je podešena da automatski Sačuvaj fotografije u OneDrive, na telefonu aplikacija " fotografije" prikazuje slike iz OneDrive kao telefona fotografije koji su otpremljeni. Otpremanje slika koji je već opremili kreira duplikat fotografiju u OneDrive.

 3. Pronađite datoteku koju želite da otpremite, izaberite je i dodirnite dugme U redu U redu .

Savet: Možete i da otpremate fotografije i video zapise sa telefona u OneDrive fasciklu na računaru pomoću istraživača datoteka ili uvoza aplikacije Fotografije. Povežite telefon sa računarom pomoću kabla za prenos podataka telefona ili pomoću Wi-Fi ili Bluetooth veze.

Podešavanje telefona da automatski otprema fotografije u OneDrive

 1. U OneDrive, dodirnite meni OneDrive meni > Postavke OneDrive postavke > Otpremi kamere.

 2. U odeljku Otpremanje sa kamere prebacite opciju u položaj Uključeno.

  Da biste automatski otpremali i video zapise koje snimate telefonom, u položaj Uključeno prebacite opciju Obuhvati video zapise.

  Savet: Video zapise možete da otpremate automatski samo ako je uključena i opcija Otpremanje sa kamere.

 3. U odeljku Nalog za rezervne kopije sadržaja sa kamere dodirnite listu da biste je otvorili i izaberite OneDrive nalog na koji želite da otpremate slike.

Dodavanje fascikle

Fascikle možete da dodate u prikazu Datoteke ili u bilo kojoj drugoj fascikli u OneDrive.

 1. U aplikaciji OneDrive dodirnite više u članku Pogledajte još , a zatim dodirnite stavku Kreiraj novu fasciklu.

 2. Unesite ime za novu fasciklu, a zatim dodirnite stavku U redu U redu .

Premeštanje datoteka u drugu OneDrive fasciklu

 1. U aplikaciji OneDrive dodirnite Izaberite Izaberi datoteke , a zatim dodirnite stavku izbor u polju za potvrdu za jednu ili više datoteka koju želite da premestite, a zatim dodirnite Premeštanje Premesti datoteke .

 2. U okviru Izbor odredišne fascikle, dodirnite fasciklu u koju želite da premestite datoteke, a zatim dodirnite stavku Premesti U redu .

  Savet: Da biste kreirali novu fasciklu za datoteke premeštate, dodirnite stavku više u članku Pogledajte još , a zatim Kreiraj novu fasciklu.

Pronalaženje tražene datoteke

Možete da pronađete datoteku ili fasciklu imena, tekst u okviru datoteke i čak i tekst u fotografije. Dodirnite Pretraga Pretraga usluge OneDrive i otkucajte frazu u polje za pretragu .

Promena načina sortiranja datoteka

U aplikaciji OneDrive, otvorite fasciklu koju želite da sortirate i dodirnite stavku Sortiraj po Sortiranje . Možete da sortirate po imenu, datumu ili veličini.

Napomena: Sortiranje funkcioniše u prikazu Sve datoteke ili u fascikli u okviru Sve datoteke. Prikazi Fotografije, Dokumenti i Deljeno sortiraju samo po datumu.

Preuzimanje datoteka iz OneDrive na vaš uređaj

 1. U aplikaciji OneDrive, dodirnite stavku Izaberi Izaberi datoteke i dodirnite polja za potvrdu datoteka koje želite, a zatim dodirnite stavku Preuzmi Preuzmi datoteku .

  Napomena: OneDrive na Windows Phone uređaju trenutno ne dozvoljava vam da preuzmete fascikle ili OneNote beležnice.

 2. Pronađite i otvorite fasciklu na uređaju u kojoj želite da preuzimanja, a zatim dodirnite Sačuvaj Završeno dodavanje .

Oporavak datoteke iz OneDrive korpe za otpatke

 1. Dodirnite stavke Meni OneDrive meni > Korpa za otpatke.

 2. Dodirnite stavku Izaberi Izaberi datoteke i dodirnite polje za potvrdu datoteka koje želite da oporavite, a zatim dodirnite stavku Vrati Vrati .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×