Pronalaženje i dodavanje kontakta u spisak kontakata

Možete da koristite okvir za pretragu programa Office Communicator da biste pronašli osobe koje želite da dodate u spisak kontakata programa Office Communicator i da zatim prevučete imena iz okna „Rezultati pretrage“ u spisak kontakata.

Saznajte u ovoj temi

Pronalaženje i dodavanje kontakta u spisak kontakata

Šta se događa kada dodate kontakt na svoj spisak kontakata?

Pronalaženje i dodavanje kontakta u spisak kontakata

  1. U glavnom prozoru programa Office Communicator, u okviru Pretraga otkucajte ime za prikaz ili e-adresu osobe. Podrazumevana radnja programa Communicator je da navede sve korisnike iz usluge Active Directory Domain, programa za razmenu poruka Microsoft Outlook i sa spiska kontakata klijenta, koji se podudaraju.

  2. Prevucite ime iz okna „Rezultati pretrage“ u spisak kontakata. Ne možete da prevlačite kontakt u grupu za distribuciju u okviru spiska kontakata.

Vrh stranice

Šta se događa kada dodate kontakt na svoj spisak kontakata?

Kada dodate kontakt u spisak kontakata, kontaktu se šalje obaveštenje o tome da je dodat na vaš spisak kontakata. Kada na vaš spisak kontakata dodate kontakt koji je iz vašeg preduzeća, kontaktu će podrazumevano biti odobren nivo pristupa Preduzeće. Kontaktima van vašeg preduzeća je podrazumevano odobren nivo pristupa Javni. Nivoi pristupa vam dozvoljavaju da kontrolišete količinu i vrstu informacija o prisutnosti koje će biti dostupne drugima. Za više informacija o nivoima pristupa, pogledate temu Kontrolisanje pristupa vašim informacijama o prisutnosti.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×