Pronalaženje definicija i dobijanje uvida sa Veba u programu Word na mobilnom uređaju

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Mobilni verzija programa Word ne sadrži ugrađeni rečnik sinonima, ali možete da koristite pametno pronalaženje da biste pronašli definicija, sinonima i još mnogo toga na internetu iz programa Word aplikacije.

Napomena: Morate biti povezani sa Internetom da biste koristili pametno pronalaženje u programu Word.

Pronalaženje definicija, sinonima i još mnogo toga na Android ili Windows tablet računaru ili telefonu

  1. Izaberite reč koju želite da pronađete, a zatim dodirnite Pametno pronalaženje na maloj traci sa alatkama koja se pojavljuje.

  2. U oknu "pametno pronalaženje", pomerajte se kroz rezultate da biste pronašli rečnik, rečnik sinonima ili pronalaženje sinonima Veb lokaciju koju želite da koristite. Ako je potrebno, odaberite još da biste videli više rezultata.

  3. Koristite pregledač željenog da otvorite Veb stranicu i pronađite reči želite, kopirajte ili Zapišite reč, a zatim se vratite na Word da otkucate ili nalepite reč u dokumentu.

Pronalaženje definicija na iPhone ili iPad

  1. Izaberite reč koju želite da biste potražili, a zatim dodirnite stavku Definiši na maloj traci sa alatkama koja se pojavljuje.

  2. Na dnu okna rečnik, dodirnite Web pretrage, a zatim pomerite se do rezultata da biste pronašli rečnik, rečnik sinonima ili pronalaženje sinonima Veb lokaciju koju želite da koristite.

  3. Otvorite Veb stranicu i pronađite reči želite, kopirajte ili Zapišite reč, a zatim se vratite na Word da otkucate ili nalepite reč u dokumentu.

Dobijanje uvida sa pametno pronalaženje na iPhone ili iPad

Pametno pronalaženje okno, tehnologiju Bing, nudi više od jednostavnog definicija.

  1. Izaberite reč koju želite da pronađete, a zatim dodirnite Pametno pronalaženje na maloj traci sa alatkama koja se pojavljuje.

  2. U oknu "pametno pronalaženje", pomerajte se kroz rezultate da biste pronašli definicija Wiki članaka, odozgo Srodne pretrage sa Interneta na koje želite da koristite u dokumentu sve unutar aplikacije Word. Ako je potrebno, odaberitejoš da biste videli više rezultata.

Napomena: Možete doći i da pametno pronalaženje bilo kom trenutku u aplikaciji Word tako što ćete izabrati stavke Redigovanje > Pametno pronalaženje i unos u upit tamo.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×