Pronalaženje aktivnosti povezanih sa stavkom Outlook menadžera klijenata

U programu Outlook Customer Manager aktivnosti se automatski povezuju sa odgovarajućim kontaktom, preduzećem ili ponudom. Na primer, ako imate kontakt pod imenom Jovana Knežević sa adresom e-pošte jovana@contoso.com uskladišten u programu Outlook Customer Manager, svaki put kada Jovani pošaljete e-poruku putem programa Outlook, ta komunikacija povezuje se sa zapisom o Jovaninom kontaktu i zapisom o preduzeću Contoso. Aktivnosti možete da započnete i iz programa Outlook Customer Manager.

Pronalaženje aktivnosti povezanih sa stavkom programa Outlook Customer Manager

Postoje dva načina na koje možete da vidite aktivnosti povezane sa stavkom. Aktivnosti možete da vidite iz e-poruke koju primite od kontakta ili možete da ih pronađete putem kontakta, preduzeća ili ponude programa Outlook Customer Manager.

Pronalaženje aktivnosti iz e-poruke

  1. Otvorite postojeću e-poruku, a zatim sa trake odaberite stavku Customer Manager.

  2. Na ekranu sa detaljima pošiljaoca možete da vidite sve informacije odaberite stavku Prikaži sve veze da biste videli sve aktivnosti za kontakt. Na e-poruke ili sastanke možete da kliknete dva puta da biste ih otvorili u odgovarajućem Outlook prozoru. Preduzeća, kontakti i ponude otvaraju se u oknu programa Outlook Customer Manager.

    Prikaz svih povezanih aktivnosti za kontakt

Pronalaženje aktivnosti iz kontakta, preduzeća ili ponude

  1. Odaberite module Kontakti, Preduzeća ili Ponude u programu Outlook Customer Manager.

  2. Kontakt, preduzeće ili ponudu možete da izaberete sa liste, sa fokusiranog klizača odnosno iz pretrage. Kada pronađete stavku koja vas zanima, izaberite je da biste je otvorili.

  3. Sve aktivnosti koje se tiče tog preduzeća, kontakta ili ponude prikazane su u okviru Vremenske ose. Možete da vidite sledeću predstojeću planiranu aktivnost, kao i sve prošle aktivnosti. Za ponude, dok su aktivne, svaka e-poruka poslata jednom od kontakata povezanog sa ponudom takođe se povezuje sa ponudom.

  4. Na e-poruke ili sastanke možete da kliknete dva puta da biste ih otvorili u odgovarajućem Outlook prozoru. Preduzeća, kontakti i ponude otvaraju se u oknu programa Outlook Customer Manager.

Saznajte više o programu Outlook Customer Manager

Ako imate pitanja o Outlook menadžeru klijenata ili želite da pregledate svu dokumentaciju o proizvodu, pročitajte članak Najčešća pitanja o Outlook menadžeru klijenata.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×