Pronalaženje šifre proizvoda za Office za Mac 2011

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Podrška za Office za Mac 2011 je obustavljena 10 oktobra 2017. godine . Sve Office for Mac 2011 aplikacije će nastaviti da funkcionišu. Međutim, možete se izložiti ozbiljnim i potencijalno štetnim bezbednosnim rizicima. Izvršite nadogradnju na noviju verziju sistema Office kako biste ostali u toku sa svim najnovijim funkcijama, zakrpama i bezbednosnim ispravkama.

Veza za kupovinu sistema Office Veza za besplatno isprobavanje sistema Office 365 Home

Ovaj članak je za Office za Mac 2011. Koristite Office na Računaru? Pogledajte članak Korišćenje šifre proizvoda sa Office 365, Office 2016 ili Office 2013.

Gde da pronađem my Office za Mac 2011 šifru proizvoda?

Nakon što ste šifru proizvoda, pogledajte članak Aktiviranje sistema Office for Mac 2011.

Kada instalirate ili instalirate Microsoft Office, bićete upitani da unesete šifru proizvoda. Šifra proizvoda se koristi tokom instalacije za „otključavanje” softver. Ako ne možete da pronađete šifru proizvoda, to može biti jedan od ovih mesta:

Savet: Ako svoju kopiju sistema Office dobili PIN umesto šifru proizvoda, idite na https://www.microsoft.com/mac/getkey i Unesite PIN kôd da biste dobili šifru proizvoda.

Gde ste nabavili Office?

Potražite šifru ovde...

Ne možete da je pronađete?

Preuzeo sam Office iz prodavnice na mreži.

Šifra proizvoda bi trebalo da bude u primljenoj e-poruci. Ako niste dobili potvrdu, proverite fasciklu za neželjenu poštu.

Potvrda e-pošte

Pokušajte da se prijavite na lokaciju gde ste kupili Office kako biste proverili detalje porudžbine. Ako i dalje ne možete da pronađete šifru proizvoda, zatražite od prodavca da vam ponovo pošalje vezu ili potvrdu.

Preuzeo sam ga iz MicrosoftStore.com.

Idite na stranicu naloga i izaberite stavku Digitalni sadržaj. Ili pretražite prijemnom poštanskom sandučetu za e-poruke iz @microsoftstore.com.

Pogledajte stranicu Istorije porudžbina za informacije o tome kako da se obratite podršci.

Kupio sam Office bez DVD u prodavnici.

Ako ste Office dobili u kutiji ili karticu, pogledajte na kartici ili u pakovanju. Ovo je jednokratnu PIN-a. Ako niste koristili ga, idite na https://www.microsoft.com/mac/getkey i Unesite PIN kôd da biste dobili šifru proizvoda.

Polje i kartica

Ako ste koristili PIN, šifre proizvoda možda su uskladišteni na stranicu naloga.

Kupio sam DVD u prodavnici.

25 cifara šifra proizvoda se nalazi na žutoj nalepnici unutar DVD-a.

Typical Product Key sticker for Office for Mac 2011 with disc

Ako ste izgubili šifru pre nego što ste je preuzeli, možda ćete morati da kupite zamensku.

MSDN

Pronalaženje šifre proizvoda za prijavljivanje na lokaciji MSDN pretplatnika preuzimanje .

Ako imate problema u pristupu šifru proizvoda, obratite se Microsoft Support.

Home Use Program

Ako ste u Programa korišćenja kod kuće, moraćete programskog koda, ne šifru proizvoda. Da biste dobili programa kod, idite u programu Home Use, izaberite zemlju/region, unesite e-adresu na poslu i kliknite na dugme Ne znam vaše programskog koda? Na sledećoj stranici, kliknite na dugme Verifikujte e-pošte. Takođe možete pokušati u prijemnom poštanskom sandučetu za e-poruku sa potvrdom iz hup.us@digitalriver.com.

Ako imate problema u pristupu šifru proizvoda, obratite se Microsoft Support.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×