Pronađite šta vam je potrebno sa programom Microsoft Search u usluzi Bing

Pomoću Microsoft Search u pretraživaču Bing imate rezultate pretrage sa veba i iz organizacije – u bilo kom pregledaču i na bilo kom uređaju.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Pored Veb rezultata, možete da pronađete osobe, grupe, SharePoint lokacije, datoteke, resurse, alatke, lokacije. Ako vaša organizacija koristi Microsoft timove ili Yammer, možete da pronađete i razgovor. Na primer, potražite temu ili ime osobe, a zatim izaberite karticu razgovori. Ne morate da naučite specijalne termine ili komande, Bing razume uobičajene reči i pokušava da shvati šta zaista želite da pronađete. Samo pitaj prirodno.

Brzo pronađite osobe sa kojima radite:Microsoft Search u pretraživaču Bing lako razumeju pretrage kao što su "Moj menadžer" ili "org" Gail Taner. Ne morate da unosite određeno ime da biste pronašli osobu koju tražite ili da je čak ispravno izgovarate. Pokušajte da tražite stvari kao što su ' <ime zaposlenog> direktne izveštaje ' ili ' <ime zaposlenog> ' menadžeru ' da biste položili organizacioni grafikon.

Pronađite više sa proširenim prikazom: Za svaku pretragu dobićete rezultate koji će biti zajedno sa vezom za više. Za datoteke, razgovore, lokacije i događaje možete da dobijete najviše 10 stavki. Za osobe, grupe i org-grafikone dobijate više detalja.

Okno "Nedavni dokumenti" koji prikazuje nekoliko datoteka.

Pronađite razgovore: Brzo pronađite Microsoft Teams i Yammer razgovore tako što ćete potražiti ' razgovori o <temi> ' i pronaći ćete najbolje rezultate, počevši od nedavne. Razgovori koji su bili deo, kao i javni razgovori, uključeni su u rezultate. Microsoft Teams i Yammer rezultati razgovora dostupni su samo na Microsoft Search u pretraživaču Bing.

Pronađite Office 365 grupe: Uz Microsoft Search u pretraživaču Bing možete da pronađete grupe, timove i bezbednosne grupe. Samo potražite ime grupe, e-adresu ili pseudonim e-pošte. Dobićete rezultate koji uključujete vlasnika grupe, članove i kako da kontaktirate grupu.

Microsoft Search u pretraživaču Bing takođe prikazuje interne lokacije povezane sa grupom i ako ste član, videćete relevantne datoteke i razgovore iz Microsoft Teams i Yammer.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Pronađite predloge za posao pretrage:Da biste lakše pronašli odgovore, osobe i lokacije za izgradnju, Microsoft Search u usluzi Bing predlozi se pojavljuje ispod polja za pretragu. Samo počnite da kucate ime osobe, postavite ili stvari i videćete da se na listi pojavljuju relevantni predlozi. Predlozi za rad uključujete ikonu da biste ih lakše identifikovali.

Pronađite rezultate pomoću predloga za posao.

Najnoviji dokumenti:Potražite stavku "moji fajlovi" ili "Moji dokumenti" da biste pronašli sve najnovije Excel, Word, PowerPoint, OneNote i PDF datoteke na kojima ste radili ili one koje se dele sa vama.

Savet: Kada pretražujete datoteke ili dokumente, možete da vidite karticu sa datotekama sa dodatnim rezultatima. Ovo su datoteke koje spadaju vaše ime.

Davanje povratnih informacija

Ako ne pronađete ono što tražite, koristite vezu sa povratnim informacijama da biste predloћili da se lokacija ili stranica doda na rezultate posla. U meniju povratne informacije izaberite stavku želim da predložim vezu. Ove povratne informacije idu administratoru pretrage koji može da prilagodi rezultate koji se pojavljuju u pretragama. Da biste olakšali administratoru pretrage da kreira ovaj ishod, dodajte sve informacije koje mislite da su vam korisne.

Privatnom

Microsoft Search ne koristi pretrage koje obavljate u organizaciji radi poboljšanja javnih Veb rezultata ili poboljšanja usluge Bing i Microsoft Search ne omogućava da oglašivači ciljaju vas ili bilo koga iz organizacije.

Više informacija potražite u članku privatnost u programu Microsoft.

Gde se nalaze rezultati iz vaše organizacije?

Morate da se prijavite u Bing pomoću poslovnog ili školskog naloga da biste dobili rezultate iz vaše organizacije. Ovo je isti nalog koji koristite za prijavljivanje u Outlook na vebu, sistemu SharePoint i drugim Office 365 aplikacijama. Ako ste već prijavljeni u Office 365 aplikaciju sve je podešeno.

Možda ćete morati da kliknete na dugme Prikaži rezultate od veze pored logotipa organizacije da biste prikazali rezultate iz vaše organizacije. Veb rezultati se pojavljuju ispod njih.

Treba da se prijavite ili odjavite?

Da biste se prijavili:

  1. U gornjem desnom uglu bilo koje usluge Bing, kliknite na dugme Prijavi se ili se Prijavite da biste videli poslovne rezultate.

  2. U meniju konto, pored naloga za posao ili školski, kliknite na dugme Poveži.

  3. Ako vam bude zatraženo, odaberite nalog sa kojim želite da se prijavite ili unesite e-adresu i lozinku.

Da biste se odjavili: 

  1. U gornjem desnom uglu bilo koje stavke Bing, kliknite na svoje ime.

  2. U meniju nalog, pored stavke poslovni ili školski nalog, kliknite na Odjavljivanje.

Više nećete biti prijavljeni automatski na ovom uređaju. Ako ste koristili druge pregledače ili uređaje za prijavljivanje u Microsoft Search, moraćete i da se odjavite.

Zašto sam automatski prijavljen?

Bing čuva status posla ili školskog naloga, prijavljeni ili prijavljeni u kolačiću pregledača. Ako se odjavite i obrišete kolačići, sledeći put kada odete na stavku Bing, možda će se automatski prijaviti ili će vam možda biti zatraženo da se ponovo prijavite. IT Odsek to podešava za organizaciju.

Takođe pogledajte

Video zapisi o korišćenju usluge Microsoft Search u usluzi Bing

Pronađite šta vam je potrebno u programu Microsoft search

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×