Promenite broj telefona za Skype za posao

Promenite broj telefona za Skype za posao

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da podesite ili promenite postavke za telefone koje planirate da koristite sa Skype za posao u Skype za posao opcije menija.

Dodavanje ili promena broja telefona

Važno: ako želite da promenite svoj broj telefona, ali nije moguće zato što on je nedostupna, to znači da vaš administrator postavio za vas i vas blokira menjaju. Obratite se administratoru (osobe koja vam je dala informacije o nalogu) i zatražite za dozvole da biste promenili broj telefona na poslu.

Broj telefona na poslu je zatamnjeno.
 1. Na vrhu glavnog prozora programa Skype za posao , kliknite na strelicu pored dugmeta " Opcije " Glavni meni opcije dugme strelica i izaberite Opcije > alatki.

  Opcije za alatke meni opcije Skype

 2. U meniju " Opcije ", izaberite stavku telefoni.

  Skype opcije menija telefoni

 3. Kliknite na polje za tip broj koji želite da dodate ili promenite i unesite broj. Koristite samo cifre 0123456789, bez zagrada ili crtica. Kada dodajete međunarodne brojeve, otkucajte na + znak, a zatim pozivni broj za zemlju i lokalni broj.

 4. Da biste učinili ovaj broj vidljivim kontaktima, potvrdite izbor u polju za potvrdu Uključi u moju kontakt karticu koje se nalazi pored broja.

Ko može da vidi moji brojevi telefona?

Brojevi telefona se pojavljuju na kontakt kartici i vidljivi Skype za posao kontaktima na osnovu odnosa privatnosti koji imaju sa vama. Vaš broj će biti vidljiva na sledeći način:

 • Telefon na poslu vidljiv je svim kontaktima osim spoljnim kontaktima i blokiranim kontaktima.

  Napomena: Neka preduzeća ne dozvoljavaju vam da opozovete izbor u polju za potvrdu Uključi u moju kontakt karticu za vaš telefon na poslu.

 • Mobilni telefon vidljiv je samo za vaše radne grupe i prijatelji i porodica.

 • Telefon kod kuće vidljiv je samo za porodicu i prijatelje.

 • Drugi telefon vidljiv je samo za porodicu i prijatelje. Koristite ovu opciju da biste dodali ili izmenili dodatne brojeve, kao što je privremeni broj u kancelariji ili alternativni broj mobilnog telefona.

Napomena: Da biste videli koje kontakte je svaki od ovih veza sa vama, na spisku kontakata, izaberite karticu kontakti odnos grupišu po odnosu privatnosti. Da biste promenili odnos koji imate sa kontaktom, kliknite desnim tasterom miša na spisak kontakata, a zatim izaberite stavku Promeni odnos privatnosti. Više detalja potražite u članku kontrolisanje pristupa informacijama o prisutnosti u programu Skype za posao.

Korišćenje teksta uređaja telefona (TTY)

Režim tekstualnog telefona (TTY) koristi se za tekstualnu komunikaciju preko telefonske linije. TTY uređaj mora biti povezan sa računarom radi interpretacije izmenjenog zvuka. U suprotnom, možete imati loš kvalitet zvuka tokom poziva. Korišćenje TTY režima u konferencijskom pozivu takođe može izazvati probleme sa kvalitetom zvuka.

TTY režim je podrazumevano isključen. Da biste ga uključili:

 1. Povežite TTY uređaj sa računarom.

 2. Na vrhu glavnog prozora programa Skype za posao , kliknite na strelicu pored dugmeta " Opcije " Glavni meni opcije dugme strelica i izaberite Opcije > alatki.

  Opcije za alatke meni opcije Skype

 3. U meniju " Opcije ", izaberite stavku telefoni.

  Skype opcije menija telefoni

 4. U okviru pristupačnost telefona, izaberite stavku Uključi TTY režim.

 5. Odjavite se iz programa Skype za posao i ponovo se prijavite.

Takođe pogledajte

Upućivanje i primanje poziva pomoću programa Skype za posao

Prosleđivanje poziva i istovremeno pozivanje

Prenos Skype za posao poziva

Započinjanje Skype za posao konferencijskog poziva

Otkrijte Skype za posao

Dodeljivanje, promena ili uklanjanje broj telefona za korisnika

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×