Promene iskustvo korisnika za deljenje kalendara u programu Outlook

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U mesečnu kanala verzije programa Outlook za Office O365 (verzija 1805 i novije verzije), videćete mnogo jednostavnije korisnik iskustvo pri deljenju kalendara ako koristite Office 365 nalog ili Outlook.com nalog.

U novo iskustvo sa deljenjem, nivoi dozvola i povezane druge opcije su konsolidacije za jednostavnost i lakoća razumevanje. Videćete iste opcije i nivoe dozvola preko svih moderni Outlook klijenata, uključujući Outlook za Windows, Outlook za Mac, Outlook.com i programa Outlook na vebu.

Ovaj uprošćavanje potrebno nekoliko promena izgleda i doživljaja Outlook iskustva. Pored toga, postoje dva deljenja scenarija koji nisu podržani.

  • Ako imate dozvolu za puni pristup poštanskom sandučetu za deljenje kalendara

  • Ako imate dozvolu autora u poštansko sanduče za deljenje kalendara

Ako imate dozvolu za puni pristup poštanskom sandučetu za deljenje kalendara

Ako imate dozvolu za puni pristup poštanskom sandučetu, kada otvorite dijalog svojstva kalendara i izaberite stavku dozvole, videćete poruku koja nije moguće prikazati neke dozvole.

Nije moguće prikazati dozvole

Za više detalja, administratori mogu da pregledaju odgovor servera u violiniste. Poruka o grešci će izgledati kao 400 sledeću poruku:

{„Greška”: {„kôd”: „ErrorIncorrectRoutingHint”, „poruka”: „x sidro poštansko sanduče „PUID:MailboxPUID” ne podudara sa ciljne zahteva”.}}

Ako imate dozvolu autora u poštansko sanduče za deljenje kalendara

Deljenje kalendara ako imate dozvolu autora u poštansko sanduče nije trenutno nije dostupna. Ova mogućnost treba vratiti u prethodno stanje u buduće update.

Privremeno rešenje

Postavljanje ključa registratora za deblokiranje korisnike sistema Office 365

Upozorenje: Ovaj odeljak je namenjen administratorima zato što su ručne izmene u registratoru potrebna. Pored toga, organizacija možda smernica grupe primenjena koji sprečava korisnike da se promeni svoje registratora. Pažljivo pratite korake iz ovog odeljka. Do problema može doći ako pogrešno uredite registrator. Pre nego što napravite promene, napravite rezervnu kopiju registratora za vraćanje u prethodno stanje u slučaju da dođe do problema.

Uveli smo ključa registratora da vratim korisnički Interfejs za deljenje zastarelog kalendara. Ovaj novi ključ registratora je podržana u mesečnu kanala verziju 1903 i novije verzije. Mesečne kanala verziju 1903 bio objavljen proizvodnje rano April 2019. Administratori će morati da kreirate na sledeći potključ registratora.

Potključ registratora

Tip

Vrednost

HKCU\Software\Microsoft\Office\16.0\Outlook\Options\Calendar\ShowLegacySharingUX

REG_DWORD

1

Dodajte potključ registratora

Srodne teme

Deljenje kalendara u usluzi Office 365

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×