Promena veličine slike

Promena veličine slike

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Probajte Microsoft Forms Pro.

Promenite veličinu slika u Microsoft Forms tako što ćete ih veće, manja ili zumiranje u da biste videli samo jedan deo slike. Možete da Dodavanje alternativnog teksta na slike i slike u obrasce i kvizove za čitače ekrana da pripovedaљ.

Promena veličine slike za pitanja

 1. U Microsoft Forms, otvorite obrazac koji želite da uredite.

 2. Izaberite sliku koju želite da uredite pored određene pitanje. Možete naizmenično velikih i malih postavke za rad sa slikama pored pitanja.

 3. Kliknite na dugme Uredi Uređivanje slika da biste videli opcije za uređivanje slika.

 4. Podrazumevano slika prikazuje tekst u mala veličina. Ako želite sliku koja će biti veća, kliknite na veliko Velika veličina slike .

 5. Ako želite sliku koja će biti manji, kliknite na mali Mala veličina slike .

Uvećanje ili umanjenje na sliku

 1. Možete da uvećate da biste uvećali sliku ili umanjili da biste videli veći deo slike. Možete da učinite za slike prikazuju u obliku zaglavlja, kao i slike prikazane pored pitanja.

 2. Kliknite na dugme Uredi Uređivanje slika da biste videli opcije za uređivanje slika.

 3. Ako želite da biste zumirali određene oblasti slike, kliknite na dugme Povećaj Uvećavanje dugme za prilagođavanje slike, a zatim koristite miš da biste centrirali je mesto na koje želite.

 4. Ako želite da biste umanjili, kliknite na dugme Umanji Umanjivanje dugme za prilagođavanje slike, a zatim koristite miš da biste centrirali je mesto na koje želite.

Dodavanje alternativnog teksta

 1. Izaberite sliku koju želite da uredite.

 2. Kliknite na dugme Uredi da biste prikazali opcije za uređivanje slika.

 3. Kliknite na alternativni tekst za čitače ekrana , a zatim otkucajte tekst koji želite da imate ekrana čitaoci pripovedaљ kada je fokus na slici.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Takođe pogledajte

Brisanje slike

Dodavanje video zapisa pitanju

Podešavanje postavki obrasca

Obrazac poslati drugim osobama

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×