Promena teme obrasca

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Probajte Microsoft Forms Pro.

Koju ste kreirali pitanja za obrazac, a sada mislite o dizajna obrasca: dizajn pozadine i boja. Želite da imate malo više vizuelne detalje obrazac. Kako da to? Korišćenje tema.

 1. U Microsoft Forms, otvorite obrazac za koju želite da promenite temu.

 2. Kliknite na temu u gornjem desnom uglu prozora za dizajn i izaberite željene boje ili pozadine.

  Galerija tema za Microsoft Forms.

 3. Ako biste radije drugu sliku u pozadini, kao što je jedan uskladištene na računaru, kliknite na dugme Otpremi sliku ikonu Dugme "Otpremi sliku" u galeriji Microsoft Forms teme. , a zatim izaberite nešto od sledećeg:

  • Pretraga slika – unesite tekst za pretragu u polju Pretraga Bing i zatim kliknite na dugme za pretragu da biste videli rezultate pretrage. Izaberite željenu sliku pozadine, a zatim kliknite na dugme Dodaj.

  • OneDrive – izaberite stavku OneDrive fasciklu koja sadrži sliku. Izaberite sliku, a zatim kliknite na dugme Dodaj.

  • Otpremanje – pomerite se do fascikle koja sadrži sliku. Izaberite sliku koju želite, a zatim kliknite na dugme Otvori.

  Ako želite da zamenite slika ste izabrali sa drugom, kliknite ikonu korpe za otpatke na trenutnu sliku i zatim kliknite na dugme Otpremi sliku ikonu Dugme "Otpremi sliku" u galeriji Microsoft Forms teme. da biste pokrenuli proces iznad.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Takođe pogledajte

Podešavanje postavki obrasca

Slanje obrasca sa drugim osobama

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×