Promena svojstava stranice na lokaciji za objavljivanje

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Pri radu sa stranicama za objavljivanje lokacije, možete da promenite metapodatke svojstva povezana sa te stranice. Na primer, možete da promenite tip sadržaja zasnovane na stranici, promenite informacije o kontaktu za vlasnika stranice ili promena ciljna grupa za stranicu. Pomoću metoda da biste promenili svojstva stranice koja je opisana u ovom članku je posebno korisno kada uređujete svojstva koja se ne prikazuju u polju na stranici ili u uređivaču sadržaja podrazumevano

Napomena: Da biste radili sa stranica za objavljivanje, administrator, prvo morate omogućiti objavljivanje funkcija.

Nisu sve promene koje izvršite u svojstva stranice se pojavljuju na samoj stranici. Nekoliko svojstava jednostavno omogućavaju vam da biste videli više detalja koji su povezani sa objavljivanje stranice kada ih prikažete na listi.

 1. Na lokaciji gde se stranica nalazi, u meniju Radnje na lokaciji Site Actions kliknite na vezu Prikaži sav sadržaj lokacije.

 2. U okviru biblioteke dokumenata, izaberite stavku stranice.

 3. Na listi stranica , kliknite na ime stranice koju želite da promenite svojstva za.

  Pojavljuje se na stranice za objavljivanje.

 4. Na traci, kliknite na karticu stranice , izaberite stavku Uredi svojstvai zatim ponovo kliknite na dugme Uredi svojstva .

 5. Izaberite predložak tipa sadržaja koji želite da povežete sa stranice.

  Napomena: Dostupni za izmenu svojstva zavisi od tipa sadržaja koji ste izabrali.

 6. U polju ime otkucajte ime datoteke za stranicu. Ovo ime se pojavljuje u vezama na stranicu na lokaciji.

 7. U polje naslov , možete da prihvatite podrazumevani naslov, koji je isto kao ime, ili možete uneti novi naslov za stranicu. U određenim stranicama, naslov se pojavljuje u gornjem levom uglu stranice.

 8. U polje Opis upišite opcionalni opis sadržaja stranice. U nekim rasporedima na stranicama, opis se prikazuje na stranici.

 9. Unesite informacije o kontaktu za vlasnika stranice u poljima kontakata. Kontakt, Kontakt e-adresu, Ime kontaktai Slika kontakta polja se pojavljuju u sistemu biblioteku u kojoj je uskladišten stranice.

 10. Pored stavke Izbor zbirne slike, kliknite na vezu kliknite ovde da biste umetnuli sliku iz sistema SharePoint da potražite i izaberite sliku iz biblioteke slika kolekcije lokacija. Ova slika će se pojaviti, na primer, u upit sadržaja Veb segment kada je željena stranica prikazana u rezultatima.

  Izbor zbirne slike

 11. Izaberite ciljna grupa koje stranice je usmeren na tako što ćete kliknuti na dugme Pregledaj Potraži .

 12. Ako radite sa tipom sadržaja članak stranica ili stranica dobrodošlice, možete da izmenite sledeća svojstva:

  • Pored Slika stranice kliknite na vezu kliknite ovde da biste umetnuli sliku iz sistema SharePoint da biste dodali glavnom sliku za stranicu.

  • Pored Sadržaja stranice, izaberite vezu kliknite ovde da biste dodali novi sadržaj da biste dodali ili promenili sadržaja na stranici.

  • Pored Izdvojene veze, postoji nekoliko opcija za upravljanje vezama na stranici. Možete da kreirate novu vezu i novi naslov za grupu veze. Takođe, možete da konfigurišete stilova, raspored i redosled veza.

   Konfigurisanje rasporeda veza

  • Za tip sadržaja stranica članka, imate opciju da biste uneli ime, datum članka i slika natpis za sliku stranice.

  • Svi tipovi sadržaja podržava unosom ključne reči u polju Upravlja ključne reči . Ključne reči na osnovu pretrage koristi ove ključne reči da biste brzo pronašli sadržaj koji se podudaraju.

 13. Izaberite stavku Otvori sa Web segmentima u prikazu za održavanje veze da biste zatvorili Web segmenata na stranici, uspostavljanje početnih vrednosti za Veb segmente ili brisanje Veb segmenata na stranici.

 14. Kliknite na dugme Sačuvaj na kartici " Uređivanje " da biste sačuvali svojstva koje su promenjene.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×