Promena statusa prisutnosti u programu Skype za posao

Promena statusa prisutnosti u programu Skype za posao

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Informacijama o prisutnosti je brz način za druge osobe vide vaš status dostupnosti. Prisutnost se automatski postavlja na osnovu Outlook kalendara, ali možete promeniti ručno ako želite da.

Na primer, ako imate trenutno sastanak u programu Outlook, status se pojavljuje kao „Na sastanku” u Skype za posao. Kada ste u Skype za posao audio ili video poziv, vaš indikatora prisutnosti izgleda crveno, kao zauzet, a vaš status se ažurira u „U poziv”.

Možete i ručno da podesite statusa prisutnosti da biste uključili detalje koje želite da drugi vide. Vaša prisutnost možete da uključite ličnu napomenu koja se pojavljuje na spisku kontakata i na kontakt kartici. Više informacija o tome šta nameravate to pruža osobe.

Promena statusa prisutnosti

Kliknite na strelicu padajućeg menija statusa ispod svog imena u glavnom prozoru programa Skype za posao , a zatim izaberite status koji želite da prikažete drugim osobama.

Opcije statusa prisutnosti

Da biste se vratili sa statusa koji ste podesili i imaju Skype za posao automatski ažurira, kliknite na meni statusa i zatim kliknite na dugme Vrati prethodnu postavku statusa.

Izbor odgovarajućeg statusa

Uverite se da ste precizno postavljanje statusa. Sledeća tabela opisuje svaki status prisutnosti da drugi ljudi mogu da vide, znači da koje svaki status, a koja od njih možete sami da podesite.

Savet: Statusa prisutnosti unapred podešeni Skype za posao, što znači da ne mogu da kreiram prilagođeni status, ali možete dati kontakte više detalja o tome gde se nalazite i šta radite tako što ćete dodati lične beleške. Pogledajte sledeći odeljak za detalje.

Ako je vaša prisutnost

To znači da ste

Kako se postavlja ovaj status

Indikator zeleni statusa

Dostupan

Na mreži i dostupni za obraćanje.

Automatski podesi na osnovu vaše aktivnosti na tastaturi ili Outlook kalendara. Takođe možete da podesite ovaj status kada želite da ostali znaju da ste u office, čak i ako je računar u stanju mirovanja.

Indikator žute statusa

odmah se vraćam

Udaljavate od računara na nekoliko trenutaka.

Možete da podesite prisutnosti sa ovim kad god želite.

Indikator žute statusa

Skladištenje/se pojavljuju.

Prijavljeni, ali je računar u stanju mirovanja ili ste bili udaljeni od računara tokom navedenog (podešavate kog) vremenskog perioda.

Automatski podesi na osnovu vaše aktivnosti na tastaturi ili Outlook kalendara. Skype za posao postavlja status na „neaktivan” kada vaš računar je u stanju mirovanja za pet minuta, a da biste „nisam tu” kada vaš status je bio neaktivan tokom pet minuta. (Da biste promenili ove podrazumevane vrednosti, kliknite na dugme Opcije Ikona „Opcije“ , izaberite stavku Statusi zatim kliknite na strelice pored Prikaži me kao neaktivan kada moj status neaktivan sledećeg broja minuta i Prikaži me kao nisam kada je moj status Neaktivni sledećeg broja minuta.) Prisutnosti možete podesiti i da ovo, kad god želite.

Indikator žute statusa

Nisam na poslu

Ne radite i niste dostupni za kontaktiranje.

Možete da podesite prisutnosti sa ovim kad god želite.

Indikator crvena statusa

Zauzeto

Zauzet i ne želite da vas prekidaju.

Automatski podesi na osnovu Outlook kalendara. Prisutnosti možete podesiti i da ovo, kad god želite. Ako ručno podesite ga u zauzet, to će vraćaju se na Outlook kalendar statusa za 24 sata, ako ga ne promenite pre.

Indikator crvena statusa

Telefoniram

U Skype za posao poziva (dvosmerni audio poziv) i ne želite da vas uznemiravaju.

Automatski podesi na osnovu aktivnosti telefon.

Indikator crvena statusa

Na sastanku

Na sastanku i ne želite da vas uznemiravaju.

Automatski podesi na osnovu Outlook kalendara.

Indikator crvena statusa

U konferencijskom pozivu

U Skype za posao konferencijskog poziva ( Skype za posao sastanak sa zvukom) i ne želite da vas uznemiravaju.

Automatski podesi za vas kada ste se pridružili konferencijski poziv ili sastanak sada sesiju.

Ne uznemiravaj indikator statusa

Ne uznemiravaj

Ne želite da vas uznemiravaju i videćete obaveštenja o razgovoru samo ako je poslao neko iz vaše radne grupe.

Možete da podesite prisutnosti sa ovim kad god želite. Ako ručno podesite ga neuznemiravaj, to će vraćaju se na status Outlook kalendara za 24 sata, ako ne promenite status pre.

Ne uznemiravaj indikator statusa

Izlaganje

Držite prezentaciju i ne mogu da vas uznemiravaju.

Automatski podesi za vas kada držite prezentaciju u programu Skype za posao sastanka. Možete da promenite ovu postavku u prozoru opcije statusa.

Odsutan iz kancelarije indikatora prisutnosti

Van kancelarije

Ste odsutni iz kancelarije.

Automatski podesi na osnovu Outlook kalendara.

Odsutan iz kancelarije - vašu je na

Iz kancelarije (automatski odgovor je uključeno)

Postavili funkciju automatskog odgovora u programu Outlook.

Automatski podesi za vas kada podesite automatske odgovore u programu Outlook.

Indikator statusa van mreže

Van mreže

Prijavljeni. Možete se pojaviti kao van mreže osobama kojima ste blokirali vide prisutnosti.

Automatski podesi na osnovu vaše aktivnosti na tastaturi ili Outlook kalendara.

Nepoznato status indikator

Nepoznato

Vaša prisutnost nije moguće otkriti.

Ovaj status se može pojaviti kontaktima koji ne koriste Skype za posao kao program za razmenu trenutnih poruka.

Napomena: Ako koristite Outlook i uključite u obaveštenju o odsustvu iz kancelarije, beleške koje napišete u programu Outlook prikazaće se u Skype za posao i pojaviće se crvena zvezdica ili zvezdica (*) se pojavljuje pored statusa prisutnosti na dnu oblasti za prikaz.

Primeri prisutnosti scenariji

Zbunjuje van mreže ili odsutan iz kancelarije prisutnosti poruke? Ovi primeri mogu vam pomoći.

Slučaj

Skype za posao poruke

ODJAVLJENI

NA ODMOR

Miguel uputili na odmor za sedmica i uključena automatske odgovore u programu Outlook da to objavi. On već otkazan ili odbili sve sastanke tokom sedmice biti odsutni i njegov laptop odjavljeni i nije uključen.

Prisutnost poruku za Miguel

PRIJAVLJENI

KONFERENCIJI

Kejo prisustvuje konferencije ove sedmice nekoliko sati izvan grada. Ona uključena automatske odgovore u programu Outlook da biste omogućili da joj klijenti je grad, ali da i dalje da se na mreži pomoću programa Skype za posao s vremena na vreme.

Prisutnost poruku za Kejo

ZAKAZANE OBAVEZE

Kris je imati običan radne sedmice, ali treba da posetite njegov lekar tokom njegove slobodno vreme. Je blokirao njegov kalendar kao Office Office za 30 minuta tako da kolege znaju one ne bi trebalo da knjiga njegovo vreme tokom tog perioda.

Prisutnost poruku za Kris

IZLAZU

Louisa je imao neočekivane krize kod kuće i uključena automatske odgovore u programu Outlook objaviti. Ona nije opozovite izbor dnevnik , kao da nije sigurna kada vratila se.

Prisutnost poruku za Louisa

ZAKLJUČAVANJE IDI

Aadi je petak za vikend pecanja. Je uključena automatske odgovore u programu Outlook objaviti, zatim zaključan njegov Windows radnu površinu računara i leve Skype za posao pokrenut.

Prisutnost poruku za Aadi

Dodavanje ili uklanjanje lične beleške

Otkucajte ličnu napomenu, kao što su „Radim od kuće”, na vrhu Skype za posao glavni prozor, da biste delili trenutni detalje o svom statusu. Beleške će se pojaviti uz svoju kontakt karticu. Promenite belešku kad god želite.

Da biste dodali ličnu napomenu, uradite sledeće:

U Skype za posao glavnog prozora programa kliknite na okvir za napomenu iznad imena, a zatim otkucajte poruku, kao što su „Rad od kuće” ili „Radi na krajnji rok, pogledajte trenutne poruke umesto zaustavljanje tako što ćete”.

Da biste uklonili ličnu napomenu

Kliknite na okvir sa beleškom iznad svog imena i na tastaturi pritisnite taster Backspace, a zatim taster Enter. Tekst u okviru vraća se na podrazumevanu poruku „Šta se danas dešava?“

Uključivanje ili isključivanje obaveštenja u odsustvu

Ako Skype za posao nalog se sinhronizuje sa Outlook kalendarom, poruku o odsustvu iz kancelarije se prikazuje kao ličnu belešku u Skype za posao svaki put kada uključite obaveštenju "odsutan iz kancelarije" u programu Outlook. Na primer, kada ćete biti na odmora, možete da podesite vaše odsutan iz kancelarije obaveštenje u programu Outlook koji označava koji ste na odmor (i deljenje sve relevantne informacije, kao što su da li ste ćete biti provere e-pošte i ko je rezervna kopija). Ovo obaveštenje se objavi u svojoj kontakt kartici i druge liste kontakata koji su prikazani u kontakte u Skype za posao.

Važno: Kad se vratite sa odmora, ne zaboravite da biste isključili obaveštenje odsutan iz kancelarije. Morate da biste otišli u Outlook da biste to uradili. Nije moguće izbrisati beleške iz Skype za posao.

Uključivanje obaveštenja u programu Outlook

U programu Outlook, izaberite stavke datoteka > Automatski odgovori > Šalji automatske odgovore, i zatim napišite poruku u odsustvu iz kancelarije i isplanirajte da bude prikazana.

Da biste isključili obaveštenje u programu Outlook i tako uklonili poruku iz Skype za posao prikaza

U programu Outlook, izaberite stavke datoteka > Automatski odgovori > isključite. (To može potrajati najviše trideset minuta za belešku nestanak iz prikaza Skype za posao .)

Da biste sinhronizovali Skype za posao i naloga u programu Outlook

  1. U glavnom prozoru Skype za posao , kliknite na dugme Opcije.

  2. U Skype za posao - opcije, izaberite stavku lične.

  3. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Ažuriraj moje prisustvo na osnovu informacija iz mog kalendara.

  4. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Prikaži moje informacije o odsustvu sa kontaktima u odnosima privatnosti moje prijateljima i porodicom, radne grupe, i kolege da sinhronizujete Skype za posao i Outlook naloge.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×