Promena razmaka između znaka za nabrajanje ili brojeva i teksta na listi

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste promenili uvlačenje između brojeva ili znakova za nabrajanje i teksta u Word dokumentu, uradite sledeće:

  1. Da biste prilagodili uvlačenja za celu listu, izaberite jednu od znakova za nabrajanje ili brojeve. Da biste prilagodili uvlačenje na svaku stavku na listi, izaberite tekst u listu stavki koje želite da prilagodite. Zatim, kliknite desnim tasterom miša i izaberite stavku Podešavanje uvlačenja liste da biste otvorili dijalog " Podešavanje uvlačenja liste ".

    Snimak ekrana dijaloga Podešavanje uvlačenja liste kojoj možete navesti postavke za položaj znakova za nabrajanje i uvlačenje teksta. Takođe možete izabrati koji želite da pratite broj sa i navedite gde želite da dodate tabulatorski razmak.

  2. Uradite sledeće:

    • Položaj znakova za nabrajanje ili Položaj broja - otkucajte vrednost, ili koristite nagore i nadole strelice za željeni položaj.

    • Uvlačenje teksta – otkucajte vrednost, ili koristite nagore i nadole strelice za na željeno mesto tekst u red nagore.

    • Pratite broj sa – izaberite boje iz opcije: znak tabulatora , a zatim izaberite Dodaj tabulatora potvrdite izbor u polju da biste naveli rastojanje između izabranih brojeva ili znakova za nabrajanje i teksta; Prostor za jedan razmak između izabranih brojeva ili znakova za nabrajanje i teksta ili ništa ne želite razmak između izabranih brojeva ili znakova za nabrajanje i teksta.

Srodne informacije

Definisanje novog znakova za nabrajanje, brojevi i liste sa više nivoa

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×