Promena prikaza na veb lokaciji OneDrive

Promena prikaza na veb lokaciji OneDrive

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Datoteke na OneDrive Veb lokaciji možete da prikazujete na mnogo različitih načina. Da biste olakšali pronalaženje datoteka, možete da pregledate, sortiranje i promena izgleda stavki. Možete da biste prikazali detalje ili da promenite jezik.

Pregledanje stavki

U levom oknu omogućava vam da biste filtrirali prikaz stavki u OneDrive. videti:

 • Sve vaše OneDrive datoteke i fascikle, izaberite stavku datoteke.

 • Office dokumente koje ste nedavno prikazali, izaberite stavku nedavno. Ovaj prikaz vam omogućava da vidite koje datoteke koje ste nedavno otvorili da li ste izmenili ih ili ne.

 • Sve slike u vaš OneDrive raspoređene po datumu, izaberite stavku slike. Ovaj prikaz je kao fotografiju naloga na voleli jedinica i avanture. Da biste prikazali samo fotografije iz u određenoj fascikli u ovom prikazu, kliknite na strelicu pored fascikle u gornjem desnom uglu, a zatim odaberite fasciklu. Da biste sačuvali postavku za sve buduće posete OneDrive Veb lokaciju, odaberite stavku Postavi kao podrazumevano.

  Napomena: Fotografija opcija je dostupna samo ako ste prijavljeni pomoću Microsoft naloga.

 • Šta je u trendu oko sebe, na osnovu koga radite sa i radite na, izaberite Discover.

  Napomena: Otkrivanje opcija je dostupna samo ako ste prijavljeni pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 • Stavke koje ste podelili sa drugim osobama i koje su druge osobe podelile sa vama, izaberite stavku Deljeno.

 • Stavke i fascikle koje ste izbrisali, izaberite stavku Korpa za otpatke.

Sortiranje stavki

Dokumenti su obično sortirane po imenu i fotografije obično su sortirani po datumu njihovog kreiranja. Da, ali možete da promenite kako se sortiraju. Samo izaberite stavku Sortiraj i odaberite drugu opciju. Ako izaberete da prerasporedite, možete da prevučete stavke u bilo kom redosledu koje želite, a zatim sačuvajte tim redom.

Napomena: Prerasporedite opcija je dostupna samo ako ste prijavljeni pomoću Microsoft naloga.

Ako prikazujete dokumente u prikazu liste, takođe možete da kliknete na zaglavlje kolone da biste sortirali po toj koloni.

Prikazivanje slika sličice i pregledi

Da biste prikazali sličice slika i pregledi na lokaciji OneDrive.com, izaberite stavku Opcije prikaza > pločice.

Opcije prikaza OneDrive

Napomene: 

 • Da biste se prebacivali između različitih prikazivanje opcija, izaberite stavku Opcije prikaza, a zatim izaberite prikaz koji želite da koristite. ( Opcije prikaza ikona menja u zavisnosti od toga na prikaz trenutno koristite i opcije koje vidite zavise od toga da li ste prijavljeni u program OneDrive pomoću Microsoft naloga ili poslovnog ili školskog naloga.)

 • OneDrive.com može da prikazuje samo slike pregleda ako je veličina slike je manji od 100MB (približno 12000 x 8000 pikselima).

Pročitajte više o tipovima datoteka podržani za pregled datoteke u usluzi OneDrive.

Prikaz detalja

Da biste prikazali više informacija o stavkama koje ste izabrali, izaberite stavku informacije o Informacije da biste otvorili okno sa detaljima. Detalji okno prikazuje deljenja informacija i još mnogo toga. Za fotografije, možete da vidite informacije kao što su kamere koristi i postavke kamere. Za fotografije na telefonu, možda ćete videti informacije o lokaciji. I za neke slike, čak i možda ćete videti tekst koji je bio izvučenih iz fotografiju.

Promena jezika

Ako ste prijavljeni pomoću Microsoft naloga, da biste prikazali vaša OneDrive na drugom jeziku, izaberite stavku Postavke na vrhu stranice, a zatim izaberite jezik koji trenutno prikazuje da biste otvorili okno jezik. Sa padajuće liste izaberite drugom jeziku i zemlje/regiona, a zatim izaberite Sačuvaj.

OneDrive postavke za izbor jezika

Napomena: Za One Drive for Business, jezik je podešen za Office 365 , a ne za OneDrive pojedinačno. Za više informacija pogledajte Promena jezika prikaza i vremenske zone u Office 365 za preduzeća.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronalaženje pomoći na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u aplikaciji OneDrive ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili One Drive for Business podršci sa PC ili Mac računara, otvorite centar aktivnosti, izaberite stavku Više > Pošalji povratne informacije > Ne sviđa mi se nešto.

One Drive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Imate povratne informacije?
OneDrive UserVoice je mesto za predloge funkcija koje želite da dodamo u OneDrive. Iako ne možemo da garantujemo određene funkcije ili termine, odgovorićemo na svaki predlog sa najmanje 500 glasova.

Idite na OneDrive UserVoice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×