Promena postavki za uključivanje u konferenciju biranjem

Promena postavki za uključivanje u konferenciju biranjem

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste korisnik Skype za posao online i imate Microsoft postavite kao dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem, možete da upravljate postavke u vezi sa utiska pri radu uključivanje u konferenciju biranjem bez potrebe interventne od administratora Office 365. Promene ove postavke uticaće na uključivanje u konferenciju biranjem iskustvo za vi i učesnici sastanaka.

Poništi moje uključivanje u konferenciju biranjem PIN-a

Za uključivanje u konferenciju biranjem PIN-a je kôd sastoji se od brojeva koje mogu da koriste te da biste predstavili kao organizatora sastanaka i po potrebi, to će vam omogućiti da pokretanje sastanke preko telefona ako je podešen konfiguracije organizacije, tako da telefona i n konferencije PIN je potrebno da biste započeli sastanak preko telefona.

Bez obzira na konfiguraciju organizacije da zahteva za uključivanje u konferenciju biranjem PIN da biste započeli sastanak preko telefona, sastanaka može da pokrene kada ovlašćenim korisnicima spaja pomoću Skype za posao klijenta. Ako jedan od sastanaka je već započeo nekom drugom, ne morate da unosa na uključivanje u konferenciju biranjem PIN da biste ga pokrenuli ako se pridružite preko telefona.

Da biste ponovo postavili na uključivanje u konferenciju biranjem PIN-a
  1. U glavnom prozoru Skype za posao , kliknite na strelicu pored dugmeta " Opcije " Dugme „Opcije“ u programu Skype za posao sa strelicom nadesno. i izaberite stavku Alatke > Uključivanja u konferenciju postavke.

    Alatke > postavke za uključivanje u konferenciju biranjem
  2. Na stranici postavke uključivanja u konferenciju biranjem, izaberite stavku Uspostavi početne vrednosti PIN-a.

    Uključivanje u konferenciju "postavke"
  3. Prikazaće se u novi uključivanje u konferenciju biranjem PIN-a.

    Napomena: PIN će biti prikazani samo jednom kada se Uspostavi početne vrednosti. PIN-a neće prikazati kada sledeći put posetite stranicu postavke uključivanja u konferenciju biranjem.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×