Promena postavki naloga u usluzi Office 365 za preduzeća

Ako koristite Office 365 za preduzeća ili za obrazovanje, možete da promenite poslovni ili školski nalog postavke, uključujući jezik, lozinku i još toga. Ovaj članak sadrži objašnjenja o tome kako korisnici mogu da promene Office 365 za preduzeća postavke. Da biste saznali više o administratorskim postavkama, pogledajte članak Osnovne informacije o Office 365 centru administracije. (Administrator je osoba koja podešava Office 365 za organizaciju i može da promeni postavke koje utiču na celu organizaciju.)

Važno: 

  • Ovaj članak se odnosi samo na Office 365 za preduzeća ili obrazovanje, a ne Office 365 Home, Office 365 Personal, ili Office 365 University. Da biste promenili postavke naloga za neku od pretplata, prijavite se pomoću vašeg Microsoft nalog at account.microsoft.com.

  • Preporučujemo da koristite Microsoft Edge u operativnom sistemu Windows 10. Ako nemate Windows 10, probajte da koristite najnovije verzije programa Mozilla Firefox ili Google Chrome.

Promena postavki u usluzi Office 365 za preduzeća ili za obrazovanje

  1. Prijavite se u Office 365 koristeći poslovni ili školski nalog.

  2. Kliknite na Postavke, a zatim u okviru Moje postavke aplikacija izaberite stavku Office 365.

    Okno sa Office 365 postavkama
  3. Da biste prikazali trenutne postavke, odaberite kategoriju u okviru Postavke, kao što je Tema, Početna stranica, Obaveštenja ili Softver ili izaberite drugu kategoriju, kao što je Lični podaci, Pretplate ili Bezbednost i privatnost da biste našli druge postavke.

    Stranica sa Office 365 postavkama

  4. Napravite potrebne promene postavki, a zatim odaberite stavku Sačuvaj.

Sledeća tabela rezimira postavke koje vam mogu biti dostupne, kao i šta možete da uradite pri konfigurisanju postavki. U zavisnosti od načina na koji organizacija koristi Office 365 za preduzeća, neke vrste postavki možda nećete moći da promenite.

Postavke

Opis

Lični podaci

Ovo je mesto na kojem možete da vidite osnovne informacije o kontaktu i nalogu. Vaša organizacija možda ne dozvoljava da menjate ove informacije.

Pretplate

Ovo je mesto na kojem možete da saznate koji Office 365 poslovni proizvod ili licencu imate. Više informacija potražite u članku Koji Office 365 poslovni proizvod ili licencu imam?

Bezbednost i privatnost

Ovo je mesto gde možete da promenite Office 365 lozinku (ako vaša organizacija to dozvoljava) i upravljate željenim opcijama kontakta (ako su omogućene, ove postavke vam omogućavaju da kontrolišete vrstu poruka koje dobijete od korporacije Microsoft).

Dozvole za aplikacije

Ovde možete da upravljate da li određene aplikacije mogu da pristupaju podacima korisnika. Nekim dozvolama možda upravlja vaša organizacija.

Status instaliranja

Ovo je mesto gde možete da prikažete status bilo kakvih instalacija i instalirate aplikacije za računare. Takođe možete da instalirate jezik tako što ćete kliknuti na Instaliraj aplikacije za računare.

Postavke

Ovo je mesto gde možete da promenite temu u usluzi Office 365 za preduzeća, promenite stranicu koju vidite kada se prijavite u Office 365 za preduzećai uključite ili isključite podsetnike i obaveštenja o novoj pošti. Takođe možete da upravljate instalacijama sa ove stranice.

Takođe pogledajte

Office 365 Learning Center

Osnovni podaci o Office 365 centru administracije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×