Promena podrazumevanog fonta u programu OneNote Web App

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada prvi put možete početi da koristite OneNote Online, beleškama otkucate na nove stranice koje ste kreirali su oblikovana font Calibri 11 tačaka.

Nažalost, ne možete da promenite trenutno se Postavka podrazumevanog fonta iz programa OneNote Online, ali možete da uradite u programu OneNote za Windows 10, OneNote 2016 i OneNote na Mac računaru. Kada podesite novi podrazumevani font, buduće beleške za OneNote Online odražavaće promene.

  1. OneNote za Windows 10, otvorite beležnicu za koju želite da promenite podrazumevani font.

  2. Kliknite na dugme ili dodirnite stavku Postavke i još mnogo toga (...) koja se nalazi u gornjem desnom uglu, a zatim kliknite ili dodirnite Postavke.

  3. Kliknite ili dodirnite stavku Opcije, a zatim u oknu " Opcije ", u okviru Podrazumevani Font, izaberite novi font ili veličinu fonta.

Savet: Ako pronađete fonta u programu OneNote Online premali, ali ne želite da promene oblikovanja teksta beležaka, možete da koristite funkciju zumiranja pregledača da biste privremeno Promena načina velike ili male želite beleškama može da se pojavi na trenutnoj stranici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×