Promena podrazumevane postavke kreiranja verzija za SharePoint Online biblioteke dokumenata

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Uvod

Ovaj članak opisuje prethodne promene podrazumevane postavke kreiranja verzija za SharePoint Online biblioteke dokumenata.

Više informacija

Promena prethodno SharePoint Online koja omogućavaju Kreiraj glavne verzije postavku za sve biblioteke dokumenata na trenutne lokacije. Podrazumevano, ova konfiguracija takođe omogućena za biblioteke dokumenata na sve nove lokacije. Kreiranje verzija dokumenta omogućava oporavak starijih verzija datoteka tako da možete da se vratite stariju verziju ako želite da. 

Za većinu korisnika, treba da bude dodatne radnje obavezno. U verovatno događaja koji se kvotu skladišta izvršava nisko korisnike i administratore da rešite ove probleme tako što ćete izvršiti neku od sledećih radnji:

Više informacija o konfiguraciji kreiranja verzija u sistemu SharePoint Online potražite u članku Kako kreiranje verzija funkcioniše na listi ili u biblioteci?


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×