Promena podrazumevane lokacije za skladištenje za pravljenje rezervnih kopija datoteka

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

OneNote automatski čuva rezervne kopije beležaka na istom čvrstog diska kao originalnu beležnicu datoteka. Na ovaj način da biste zaštitili beleške se slučajno menjaju, oštećen ili izbrisane tokom rada. Vraćanje u prethodno stanje nedavne beleške takođe ima brzo i lako.

Međutim, da biste zaštitili važne beleške iz ozbiljno problema, kao što je nemogućnost na čvrstom disku, razmislite o promeni podrazumevanu lokaciju rezervne kopije OneNote fascikle. Prikladno rezervne kopije lokacija za važne beleške uključuje fasciklu na pomoćnu ili spoljnog čvrstog diska, prenosivim skladištem uređaju kao što je USB disk ili privatnih fascikli na mreži.

U zavisnosti od operativnog sistema računara, pravljenje rezervnih kopija datoteka iz programa Beležnica su uskladišteni u jednom od na sledećim podrazumevanim lokacijama:

  • U operativnom sistemu Windows 10, fascikla za rezervne kopije beležnica nalazi se na C:\Users\korisničko ime\AppData\Local\Microsoft\OneNote\verziju\Backup.

  • U operativnom sistemu Windows Vista fascikla za rezervne kopije beležnica nalazi se na \AppData\Microsoft\OneNote\12.0\Backup C:\Users\korisničko ime.

  • U operativnom sistemu Microsoft Windows XP fascikla za rezervne kopije beležnica nalazi se na C:\Documents and Settings\korisničko ime\Local Data\Microsoft\OneNote\Backup.

Promenite podrazumevanu lokaciju za pravljenje rezervnih kopija datoteka

  1. Kliknite na dugme datoteka > Opcije > čuvanje rezervne kopije &.

  2. U okviru Čuvanje, na listi putanjeFascikla za rezervne kopijei zatim kliknite na dugme Izmeni.

  3. U dijalogu Izaberite fasciklu idite na lokaciju na fasciklu gde želite da OneNote za skladištenje rezervnih kopija datoteka, a zatim izaberite stavku Izaberi.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×