Promena načina i vremena izračunavanja formula

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U programu Excel Online rezultat formule automatski se ponovo izračunava kad promenite podatke u ćelijama koje se koriste u toj formuli. Ne možete da isključite to automatsko ponovno izračunavanje i ne možete ručno izračunati rezultate formule pritiskom na taster F9, kao što to možete u Excel programu za računar.

Takođe, ne možete da promenite koliko puta se formula ponovo izračunava dok se ne ispuni zadati numerički uslov i ne možete da promenite preciznost izračunavanja korišćenjem prikazane vrednosti umesto uskladištene vrednosti kad se pormule ponovo izračunavaju.

Ako imate Excel aplikaciju za računar, možete da koristite dugme Otvori u programu Excel da biste otvorili radnu svesku i tamo naveli opcije izračunavanja. Evo kako:

Kliknite na dugme Otvori u programu Excel i promenite ponovno izračunavanje formule, iteraciju, ili preciznost formule.

Dugme Uredi u programu Excel

Za novosti o najnovijim ispravkama za Excel Online posetite Microsoft Excel blog.

Za kompletan paket Office aplikacija i usluga, isprobajte ili kupite na lokaciji Office.com.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×