Promena lozinke u programu Outlook Web App

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da promenite lozinku u programu Outlook Web App u samo nekoliko koraka.

Ovaj članak se odnosi na Outlook Web App koji koristi organizacija koja upravlja serverima e-pošte koji koriste Exchange Server 2013 ili 2010. Ako koristite Office 365 ili Exchange Server 2016, program e-pošte je Outlook na vebu. Pomoć u vezi sa programom Outlook na vebu potražite u članku Dobijanje pomoći za Outlook na vebu.

Kako da promenim lozinku?

 1. U veb pregledaču se prijavite u Outlook Web App pomoću URL adrese koju ste dobili od osobe koja upravlja e-poštom u vašoj organizaciji. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na dugme Prijavljivanje.

 2. Izaberite stavku postavke Ikona „Postavke“ >Promeni lozinku.

 3. Sledite uputstva na stranici " Promena lozinke ".

Šta još treba da znam?

 • Ako se takođe povežete sa nalogom sa telefona ili tablet, takođe treba da ažurirate lozinku u okviru postavke na tom uređaju da se podudara sa nove lozinke. Slično tome, takođe treba da ažurirate lozinku u postavkama druge aplikacije e-pošte možda koristite (na primer, Apple Mail ili Mozilla Thunderbird).

 • Da biste lozinku učinili bezbednijom, možete:

  • Koristiti najmanje osam znakova (vaš nalog može da zahteva više ili manje).

  • Koristiti kombinaciju velikih slova i malih slova.

  • Koristiti brojeve, kao i slova.

  • Koristiti znakove interpunkcije ili druge znakove koji nisu alfanumerički.

 • Većina naloga e-pošte zahteva minimalan broj znakova ili minimalan nivo složenosti za lozinke. Zahteve podešava administrator. Za informacije o zahtevima lozinke za nalog obratite se službi za pomoć.

 • U zavisnosti od postavki vaše poštansko sanduče, možda neće biti mogućnosti promena lozinke pomoću Opcije stranice. Ako ne možete da promenite lozinku pomoću opcija, obratite se za tehničku pomoć.

Takođe pogledajte

Menjanje postavki naloga za e-poštu (u programu Outlook na Računaru)

Ažurirajte lozinku u programu Outlook 2016 za Mac

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×