Promena lozinke u Menadžeru za poslovne kontakte

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada su odobren pristup sa udaljenom bazom podataka Menadžera za poslovne kontakte, morate da koristite lozinku da biste se prijavili. Ako je baza podataka na računaru koji je deo domen, možete da koristite mrežnu lozinku. Ako računar nije deo domena, vlasnik baze podataka ili administrator računara trebalo bi da vam lozinku.

Po prvi put povezujete sa deljenom bazom podataka Menadžera za poslovne kontakte, bićete upitani da unesete daljinsku lozinku koju je vlasnik baze podataka kreirao za vas. Morate da promenite daljinsku lozinku tako da se podudara sa lokalnim lozinkom.

Napomena: Ne morate da date lokalne lozinku vlasnika baze podataka.

  1. U polju privremena ili daljinska lozinka otkucajte lozinku vlasnika baze podataka ili administrator računara je dao. Lozinka ne može da bude prazno.

  2. U okviru Lokalna lozinka otkucajte lozinku koju koristite za prijavljivanje na lokalnom računaru.

  3. U okviru Potvrdite lokalnu lozinku ponovo otkucajte lozinku koju koristite za prijavljivanje na lokalnom računaru.

  4. Kliknite na dugme U redu.

Daljinska lozinka se menja kako bi se podudarala lozinku koju koristite za prijavljivanje na vašem računaru. Sledeći put povezujete sa deljenom bazom podataka, ne budete upitani da obezbede lozinku osim ako daljinsku lozinku i lokalna lozinka se ne podudaraju.

Napomena: Ako se pojavi poruka, Ne možete da promenite lozinku na računaruime računara pogrešno ste upisali lozinku. Ime računara je ime računara gde se nalazi baza podataka Menadžera za poslovne kontakte.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×