Promena kojoj radite na datotekama koje ste odjavili iz SharePoint biblioteke

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada koristite Office program da biste odjavili datoteku iz Windows SharePoint Services 3.0 lokacije ili Microsoft Office SharePoint Server 2007 lokacije, datoteka se skladišti podrazumevano na čvrstom disku u fascikli sa radnim verzijama koja se nalazi u fascikli Moji dokumenti . Možete da promenite ovu lokaciju na drugu lokaciju na vašem čvrstom disku ili mreži ili možete da navedete koje odjavljene datoteke skladište na Veb serveru kada radite na njima. Administrator može navedite prilagođene lokacije ili sprečili promenu, u zavisnosti od potreba organizacije sa lokacije.

Ova postavka menja lokaciju na kojoj radite na sledećoj datoteci koju ste odjavili. Ako trenutno radite na odjavljene datoteke, ova procedura neće promeniti njenu lokaciju.

Ova funkcija je sada povlačenje u sistemu Office 365

Ako koristite Office 365 pretplatu ova funkcija nije dostupna. Sve nove datoteke odjavljene u usluzi Office 365 će odjavljivanja pomoću keša Office dokumenata. Ova promena omogućava uređivanje odjavljene datoteke van mreže i omogućava vam da uređujete odjavljene datoteke sa više od jednog računara.

Ako imate datoteke odjavljene da na lokalni server radne verzije fascikle i nemate pristup ovu funkciju i dalje možete da preuzmete sve promene koje su nije potvrđen izbor u sistem SharePoint. Moraćete da otvorite lokalnu kopiju datoteke sa servera radne verzije lokacije da biste kopirali sve promene koje ste napravili, a zatim nalepite ove promene u odjavljena datoteka iz sistema SharePoint. Kada završi, možete da prijavljivanje datoteke kao normalan.

Pronađite lokaciju radne verzije lokalnog servera

 1. Otvorite Office aplikaciju koja sadrži odjavljene datoteke

 2. Izaberite stavke datoteka > Opcije >Sačuvaj. Imajte na umu da ćete možda morati da pritisnete taster ESC da biste videli meni " datoteka ".

 3. U okviru van mreže opcije za datoteke servera za upravljanje dokumentima za uređivanje kopiranje putanja datoteke u okvir za tekst sa oznakom Serverska radna lokacija.

Ako ste da li nije bilo očekuje se sa promenama prijavljivanja, jednostavno je ponovo otvorite datoteku sa SharePoint i koristite je kao normalan.

Word, Excel ili PowerPoint

 1. Kliknite na Dugme Microsoft Office Slika Office dugmeta , a zatim izaberite željene opcije za programe: Word opcije, Opcije programa Excelili PowerPoint opcije.

 2. U dijalogu koji se pojavljuje kliknite na dugme Sačuvaj.

 3. U odeljku van mreže opcije za datoteke servera za upravljanje dokumentima za uređivanje , uradite nešto od sledećeg:

  • Koristite sledeću proceduru da biste radili sa odjavljene datoteke na čvrstom disku ili na lokaciju na mreži:

   1. U okviru Čuvanje odjavljene datoteke da biste, izaberite lokaciju radne verzije na serveru na ovom računaru.

   2. U polje Server radne verzije lokacija otkucajte lokaciju na kojoj želite da radite sa odjavljene datoteke ili kliknite na dugme Potraži i pronađite lokaciju na čvrstom disku.

  • Da biste radili sa odjavljene datoteke na Veb serveru, u okviru Čuvanje odjavljene datoteke da biste, kliknite na dugme Veb server.

   Kada izaberete ovu opciju, možete da radite sa odjavljenim datotekama na Veb server ili lokaciju gde su uskladištene datoteke. Ne možete prilagoditi na određenoj lokaciji.

 4. Kliknite na dugme U redu.

Visio

 1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije.

 2. U dijalogu Opcije izaberite karticu Opšte postavke , a zatim kliknite na dugme Opcije usluga.

 3. U dijalogu koji se pojavljuje kliknite na dugme Van mreže opcije uređivanja.

 4. U odeljku van mreže opcije za datoteke servera za upravljanje dokumentima za uređivanje , uradite nešto od sledećeg:

  • Koristite sledeću proceduru da biste radili sa odjavljene datoteke na čvrstom disku ili na lokaciju na mreži:

   1. U okviru Čuvanje odjavljene datoteke da biste, izaberite lokaciju radne verzije na serveru na ovom računaru.

   2. U okviru Server radna lokacijaotkucajte lokaciju na kojoj želite da radite sa odjavljene datoteke ili kliknite na dugme Potraži i pronađite lokaciju na čvrstom disku.

  • Da biste radili sa odjavljene datoteke na serveru lokaciji, u okviru Čuvanje odjavljene datoteke da biste, kliknite na dugme Veb server.

   Kada izaberete ovu opciju, možete da radite sa odjavljenim datotekama na Veb server ili lokaciju gde su uskladištene datoteke. Ne možete prilagoditi na određenoj lokaciji.

 5. Kliknite na dugme U redu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×