Promena jezika prikaza i vremenske zone u Office 365 za preduzeća

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da promenite jezik prikaza i vremensku zonu za sve Office 365 aplikacije i usluge u isto vreme.

Važno: Neke Office 365 postavke, uključujući jezik prikaza, ne mogu da menjaju korisnika u određene Office 365 konfiguracije. Ako nijedan od sledećih procedura radi za vas, obratite se Office 365 administratoru organizacije za pomoć.

  1. Prijavite se u Office 365 koristeći poslovni ili školski nalog.

  2. Na gornjoj traci sa vezama, izaberite stavku postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom da biste otvorili okno postavke , a zatim izaberite stavku jezik i vremenska zona.

    Okno za Office 365 postavke.

  3. U okviru jezik i vremenska zona, izaberite jezik sa liste. Ako želite, unesite promene vremenske zone i prikaze vremena. Zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Ako ne vidite okno "postavke"

U zavisnosti od konfiguracije sistema Office 365 u vašoj organizaciji, možda će vam postavke na drugom mestu.

  1. Na gornjoj traci sa vezama, izaberite stavku postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > postavke usluge Office 365i kliknite na karticu postavke .

  2. Izaberite jezik i vremenska zona i izaberite jezik koji želite. Zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Ako nemate jednu od opcija za postavke jezika

U nekim Office 365 instalacije, jezika prikaza i neke druge postavke se može promeniti samo korisnici sa određenim licence. Ako Office 365 postavke ne sadrže opciju da biste promenili jezik, potražite pomoć od Office 365 administrator u vašoj organizaciji.

Više informacija o jezičke postavke

  • Promena jezika prikaza ne utiče na postavke jezika bilo kog drugog korisnika. Ako drugi ljudi koriste na istom računaru, jezik za prikaz određuje svoje Office 365 postavke.

  • Možete postaviti jezika prikaza kada se prijavite u Outlook Web App (e-pošta i kalendar) po prvi put. Međutim, Office 365 jezička postavka zamenjuje postavku u Outlook Web App ako su drugi.

  • Trenutno, više jezici dostupni su za Outlook Web App nego za druge usluge (kao što su lokacije tima) u sistemu Office 365.

Takođe pogledajte

Personalizovanje e-pošte i kalendara

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×