Promena jezika prikaz i vremenske zone u usluzi Microsoft 365 za preduzeća

Možete da promenite jezik prikaz i vremensku zonu za sve Microsoft 365 aplikacije i usluge istovremeno.

Važno: Neke Microsoft 365 postavke, uključujući jezik za prikaz, korisnici ne mogu da promene u određenim Microsoft 365 konfiguracijama, kao što su hibridna okruženja. Ako nijedna od sledećih procedura ne funkcioniše za vas, obratite se administratoru administracije IT organizacije.

  1. Prijavite se u Microsoft 365 koristeći poslovni ili školski nalog.

  2. Na gornjoj traci za navigaciju kliknite na dugme postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom da biste otvorili okno Postavke , a zatim izaberite stavku jezik i vremenska zona.

    Office 365 okno postavke.

  3. U okviru jezičke i vremenska zonaizaberite jezik sa liste. Ako želite, promenite i prikaz vremenske zone i vremena. Zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Ako ne vidite okno postavke

U zavisnosti od konfiguracije Microsoft 365 vaše organizacije, možete pronaći postavke na drugom mestu.

  1. Na gornjoj traci za navigaciju izaberite stavku postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Microsoft 365 postavkei izaberite karticu Postavke .

  2. Izaberite stavku jezik i vremenska zona i izaberite željeni jezik. Zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Ako nemate opciju postavljanja jezika

U nekim Microsoft 365 instalacijama, jeziku prikaz i nekim drugim postavkama mogu da promene samo korisnici sa određenim dozvolama. Ako vaše Microsoft 365 postavke ne uključujući opciju da biste promenili jezik, zatražite pomoć od administratora Microsoft 365 administracije.

Više informacija o jezičke postavkama

  • Promena jezika za prikaz ne utiče na jezičke postavke za bilo koga drugog. Ako druge osobe koriste isti računar, jezik za prikaz određuje sopstvena Microsoft 365 postavkama.

  • Možete i da podesite jezik za prikaz kada se prvi put prijavite u Outlook Web App (e-pošta i kalendar). Međutim, postavka jezičke Microsoft 365 zamenjuje postavku u Outlook Web App ako se razlikuju.

  • Trenutno je više jezika dostupno za Outlook Web App nego za druge usluge (kao što su lokacije tima) u Microsoft 365.

Takođe pogledajte

Personalizovanje e-pošte i kalendara

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×