Promena jednačine napisane u prethodnoj verziji programa Word

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: Ova funkcija nije dostupna u sistemu Office na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows RT. Želite li da pogledate koju verziju sistema Office koristite?

Kada otvorite dokument koji sadrži jednačinu koja je napisana u verziji programa Word starijoj od programa Word 2007, potrebno je da koristite programski dodatak Equation 3.0 ili programski dodatak koji je korišćen za pisanje jednačine da biste je promenili. Programski dodatak Equation 3.0 je i dalje dostupan u programu Word 2013 i kada izaberete jednačinu koja je pisana uz pomoć programskog dodatka Equation 3.0, ona će se automatski otvoriti .

  1. Kliknite dvaput na jednačinu koju želite da uredite.

  2. Izvršite željene promene.

Ako konvertujete starije verzije dokumenta u trenutni format, možete da koristite Word 2013moćnije ugrađene alatke za pisanje jednačine. Međutim, sve stare jednačine napisane pomoću programskog dodatka Equation 3.0 ili pomoću programskog dodatka morate ručno ponovo kreirati ako želite da koristite Word 2013ugrađeni uređivač jednačina.

Da biste konvertovali dokument, izaberite stavku Datoteka > Informacije > Konvertuj.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×