Promena izgleda SharePoint sajta

Promena izgleda SharePoint sajta

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete brzo i lako da prilagodite izgled SharePoint lokacije da bi odrazila profesionalni stil i Brenda. Dostupne opcije zavisiće od toga na verziju programa SharePoint koristite.

Napomena: Da biste promenili izgled, morate vlasnik lokacije ili dizajn dozvole na lokaciji.

Korišćenje teme da biste promenili boje SharePoint lokacije

Možete da odaberite jednu od podrazumevanog SharePoint teme i ga prilagođavate po potrebi, odaberite preduzeće temu sa odobreno brendiranje za vaše preduzeće ili koristite neku od klasični iskustvo dizajne. Da biste kreirali i otpremite preduzeća teme, pogledajte teme SharePoint lokacije.

Napomene: 

 • Neke funkcije se postepeno uvedeno organizacijama koje su se opredelile za program usmerene izdanje. To znači da možda još uvek ne vidite ovu funkciju ili može da izgleda drugačiji od ovoga što je opisano u člancima pomoći.

 • Dodatne načine kako da prilagodite lokaciju, pogledajte članak Prilagođavanje SharePoint lokacije.

 1. Na lokaciji, kliknite na dugme Postavke Postavke za alatke za migraciju SPO , a zatim izaberite stavku promeni izgled > teme.

  Napomena: Ako ne vidite stavku " promeni izgled " na meniju " Postavke ", možda nemate dozvolu za upravljanje ovu opciju. Više informacija potražite u članku Razumevanje nivoa dozvola u sistemu SharePoint ili zatražite od administratora.

 2. Izaberite željeni izgled. Videćete pregled vaše lokacije izgleda sa primenjenom izabrane temom. Kliknite na dugme Sačuvaj da biste primenili ga na lokaciju ili, ako vam se ne dopada ono što vidite i želite da se vratite na ste imali u početku, kliknite na dugme Otkaži umesto toga.

  Napomene: 

  • Možda je administrator postavio teme lokacije da biste prikazali samo listu preduzeća odobrene teme. Ako je tako, nećete videti neku od podrazumevane SharePoint teme.

  • Ako ažurirate teme na podlokacije ili administratoru ima lokacije podesite klasični iskustvo, sledite uputstva u klasičnom iskustvo dizajne odeljak .

  Promena teme SharePoint sajta

 3. Da biste prilagodili boje jednog od podrazumevane SharePoint teme izaberite željenu temu, a zatim stavku Prilagodi.

  Odaberite glavni boje i naglašavanje boju koju želite i kliknite na dugme Sačuvaj da biste primenili ga na vašoj lokaciji. Takođe možete izabrati li sivo (neutralan), svetlo (meke) ili tamno (jaku) verzija glavnog boje se primenjuje na zaglavlje lokacije ili možete zadržati podrazumevani beli zaglavlje pozadine. Na listi glavnom boje i naglašenih boja varira u zavisnosti od podrazumevane teme SharePoint odaberete da prilagodite.

  Napomena: Trenutno ne možete promeniti boju pozadine za lokaciju, koristite ovu postavku. SharePoint administratori mogu da promene za preduzeće odobreno teme kao što je opisano u SharePoint teme.

  Izaberite novu temu za SharePoint lokaciju

  Prilagođavanje boje teme SharePoint lokacije

Prilagođavanje zaglavlja vaše lokacije

 1. Na sajtu izaberite stavku Postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ , a zatim izaberite stavku Promeni izgled.

 2. Promena izgleda tabli, kliknite na dugme Zaglavlje i izaberite jednu od sledećih opcija:

  • Podrazumevani

   [Umetni snimak ekrana konceptualni]

  • Standardno

   [Umetni snimak ekrana konceptualni]

  • Kompaktni

   [Umetni snimak ekrana konceptualni]

  • Minimalna

   [Umetni snimak ekrana konceptualni]

 3. Kliknite na dugme Primeni da biste sačuvali promene.

Promena boje, pozadine ili fonta pomoću klasičnog iskustvo tema

Ako vaš administrator je lokacija podešena da klasični iskustvo ili želite da promenite temu podlokacije, sledite ove korake da biste promenili boje, pozadine i fonta SharePoint lokacije:

 1. Na sajtu izaberite stavku Postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ , a zatim izaberite stavku Promeni izgled.

 2. Izaberite stavku klasični postavke prikaza ili klasičnom promenite izgled opcije. Ako ste već u klasičnom iskustvo, preskočite ovaj korak.

  Primer dostupnih dizajnova za prilagođavanje lokacije zajednice

 3. Odaberite neki od ponuđenih izgleda. Ne brinite ako vam se boja ili slika baš ne sviđaju. To možete promeniti u sledećem koraku.

 4. Da biste dodali ili promenili slika u pozadini, kliknite na dugme Promeni da biste otpremili sliku svoju ili prevucite sliku sa računara na sličicu iznad komanda " Promeni ".

  SharePoint promenite izgled izbor slike pozadine

 5. Da biste promenili šemu boja, kliknite na strelicu pored stavke Boje i izaberite drugu šemu boja.

  Uređivanje na izgled boja, fontova i raspored

 6. Da biste promenili raspored, kliknite na strelicu pored stavke Raspored na lokaciji i izaberite drugi raspored koji kontroliše poziciju veza navigacije, polja za pretragu i tako dalje.

 7. Da biste promenili fontove, kliknite na strelicu pored stavke Fontovi i izaberite drugi font.

  Napomena: Možete da promenite tip stil fonta, ali ne možete da promenite veličinu.

 8. Kada budete spremni da vidite u punoj veličini pregled izgleda promene kada se primenjuje na sadržaj lokacije, kliknite na dugme pokušaj ga. Promene koje još uvek nisu vidljive na druge korisnike lokacije.

  Napomena: Ako vam se ne sviđa kako izgleda i želite da se vratite na prethodne postavke, izaberite stavku Započni ponovo ili kliknite na logotip sajta da biste napustili opciju Promena izgleda i vratili se na matičnu stranicu sajta.

 9. Ako vam se sviđa to što vidite u pregledu, kliknite na dugme Da, zadržite ga. Ako vam se ne sviđa, kliknite na dugme Ne, nije dobro i pokušajte sa nečim drugačijim.

  Zadrži promene, ili zna

Korišćenje teme da biste promenili boje, pozadine ili fontove SharePoint lokacije

 1. Na lokaciji, kliknite na dugme Postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ i kliknite na dugme promeni izgled.

  Meni "Postavke" sa promenom izgleda istaknuta

  Takođe možete da kliknite na dugme Postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ , izaberite stavku Postavke lokacije i zatim u okviru izgled i doživljaj naslova, kliknite na dugme promeni izgled.

  Lokacija postavke izgled i doživljaj odeljak sa promeni izgled istaknuta

  Napomene: 

  • Ako se pločice Prvi koraci na lokaciji nalaze na matičnoj stranici, možete da izaberete pločicu Koji je vaš stil?.

  • Dugme „Koji je vaš stil“ na pločicama „Prvi koraci“

  • Ako ne vidite stavku promeni izgled na meniju " Postavke " ili na stranici postavke lokacije, možda nemate dozvolu za upravljanje ovu opciju. Više informacija potražite u članku Razumevanje nivoa dozvola u sistemu SharePoint ili zatražite od administratora.

 2. Odaberite drugi izgled iz ponuđenih opcija. Nemojte brinuti ako vam se boja ili slika baš ne sviđaju. To možete promeniti u sledećem koraku.

  Primer dostupnih dizajnova za prilagođavanje lokacije zajednice

 3. Sada možete da budete kreativni:

  • Da biste dodali sliku u pozadini ili je izmenili, izaberite stavku Promena i otpremite neku vašu sliku ili prevucite sliku sa računara na sličicu iznada komande Promeni.

   Napomena: Ako prevlačenja i otpuštanja ne radi, instalirajte najnoviju verziju softvera pregledača ili na najmanje Microsoft Office 2013.

  • Da biste promenili šemu boja, kliknite na strelicu pored stavke Boje i izaberite drugu šemu boja.

  • Da biste promenili raspored, kliknite na strelicu pored stavke Raspored na lokaciji i izaberite drugi raspored koji kontroliše poziciju veza navigacije, polja za pretragu i tako dalje.

  • Da biste promenili fontove, kliknite na strelicu pored stavke Fontovi i izaberite drugi font.

  Prilagođavanje izabrane teme

  Napomene: 

  • Možete odmah da vidite koje promene izgledaju u oblasti za pregled. Da se vratite na ste imali u početku, kliknite na dugme Start iznad. Takođe možete izabrati stavku logotipa lokacije da biste izašli iz promeni izgled i vratite se na matičnu stranicu lokacije.

  • Pošto SharePoint instalacije mogu imati različite verzije, to jest mogu se prilagoditi na mnogo načina, dizajner lokacije vam je možda obezbedio drugačiji način da je napustite. Obratite se administratoru ako ga ne vidite.

 4. Da biste videli punoj veličini pregled izgleda promene kada se primenjuje na sadržaj lokacije, kliknite na dugme pokušaj ga. Promene koje još uvek nisu vidljive na druge korisnike lokacije. Ako vam se ne dopada šta vidite sada, kliknite na dugme Start iznad.

 5. Ako vam se sviđa to što vidite u pregledu, kliknite na dugme Da, zadržite ga. Ako vam se ne sviđa, kliknite na dugme Ne, nije dobro i pokušajte sa nečim drugačijim.

Napomena: Kada završite ili ako se predomislite, kliknite na neku od veza za navigaciju sa putanjom u gornjem levom uglu ekrana da biste se vratili tamo gde ste bili.

Naslov često je prva stvar koju posetioci na lokaciji pogledajte kada su posetite lokaciju tako da je dobra ideja da biste odabrali naslov koji opisuje tim ili projekat. Dodavanje logotipa može pomoći ljudima da brzo da pogledate da su na pravom mestu.

 1. Na SharePoint sajtu izaberite stavku Postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ , a zatim izaberite Postavke sajta.

 2. Na stranici postavki lokacije, u okviru Ugođaj izaberite stavku Naslov, opis i logotip.

  Postavke lokacije sa naslov, opis, logotip izabran

  Napomena: Ako ne vidite naslov, opis i logotip, možda nemate dozvolu za upravljanje tu opciju. Treba da imate u vlasnika ili dizajn dozvole za lokaciju. Organizacija takođe možete da definišete dizajn za celu kolekciju lokacija i uklonjen dozvolu za upravljanje ove opcije. Više informacija potražite u članku Razumevanje nivoa dozvola u sistemu SharePoint.

 3. Unesite novi naslov u polje naslov .
  Novi naslov se pojavljuje na svakoj stranici lokacije.

  Naslov, opis i logotip "Postavke"

 4. Unesite novi opis u polje Opis. Opis se ne pojavljuje na lokaciji ali se pojavljuje na stranici sa rezultatima pretrage.

 5. Promenite logotip:

  • Da biste otpremili logotip sa računara, izaberite stavku Iz računara, kliknite na dugme Pregledaj, pronađite sliku i kliknite na dugme Otvori.

  • Da biste dodali logotip sa SharePoint lokacije, izaberite stavku iz SharePointpotražite biblioteku u kojoj je uskladišten na sliku, izaberite sliku i kliknite na dugme Umetni. (Ovo pretpostavlja da ste već opremili logotip na lokaciju tima.)

 6. Kliknite na dugme U redu da biste sačuvali promene.

Ako vam se ne sviđa kako logotip izgleda na lokaciji, samo izmenite logotip i ponovite korake iznad da biste zamenili logotip.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×