Promena detalja kopija adresara o za Microsoft Exchange Server naloga e-pošte

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Lokalna kopija adresara sadrži svojstva korisnika, kao što su e-adrese, taj Microsoft Outlook zahteva za slanje e-poruke i prikazivanje informacija o pošiljaocu. Korišćenjem Vanmrežni adresar, Outlook ne mora da se poveže sa Microsoft Exchange Server da prepozna imena ili otvorite zapise za svakog korisnika. Ovo smanjuje mrežni saobraćaj i poboljšava performanse.

Napomena: Potreban je Microsoft Exchange Server nalog .

Lokalna kopija adresara predstavlja snimak informacija iz u globalnom spisku adresa (GAL). Stoga, ne u svim informacije u globalnom spisku adresa je dostupna u lokalne kopije adresara. Sledeće informacije u globalnom spisku adresa nije dostupna u lokalne kopije adresara:

 • Prilagođena svojstva koje se dodaju administrator servera, kao što su ID zaposlenog za svakog zaposlenog.

 • Organizaciona struktura.

 • Članstvo u grupama.

Outlook moraju biti u mogućnosti da biste pristupili Exchange da biste dobili ove informacije. Stoga, ako radite u keširani režim Exchange servera i ako radite na mreži – statusa veze je povezano sa Microsoft Exchange – Outlook koristi lokalne kopije adresara i globalnom spisku adresa da bi obezbedio kompletnu listu informacije o korisniku. Ako se nalazite u keširani režim Exchange servera i status veze je prekinuta veza, Povezivanje uili van mreže, možete da vidite samo informacije koje se nalaze lokalne kopije adresara.

Promena adresara preuzimanje detalja

Možete da odaberete koliko detalja za preuzimanje tako što ćete uraditi sledeće:

 1. Izaberite karticu Datoteka.

 2. Izaberite stavku Postavke naloga.

 3. Kliknite na dugme Preuzmi adresar.

 4. U okviru za grupisanje Informacije za preuzimanje izaberite opciju Svi detalji ili Bez detalja.

Napomena: Ako koristite keširani režim Exchange servera, preporučujemo da preuzmete potpune detalje lokalne kopije adresara. Ovo smanjuje broj puta Outlook prozor i broj nepotrebnih povezivanja sa programom Microsoft Windows Server Active Directory.

Vrh stranice

Više informacija o ispravkama za knjige lokalne kopije adresara

Ako program Outlook neprestano radi u keširani režim Exchange servera, on automatski ažurira lokalne kopije adresara o jednom dnevno, u zavisnosti od ispravke na računaru na kojem je pokrenut Exchange.

Veličinu lokalne kopije adresara knjige mogu se razlikovati od nekoliko megabajta na stotine megabajta u raspakovani obrazac. Sledeće faktore može da utiče na veličinu lokalne kopije adresara:

 • Upotreba bezbednosnih certifikata u organizaciji. Bezbednosni certifikati najviše utiču na veličinu lokalne kopije adresara.

 • Broj korisnika usluga domena aktivnog direktorijuma sistema Windows Server.

 • Broj grupa za distribuciju za usluge domena aktivnog direktorijuma sistema Windows Server.

 • Informacije koje je vaša organizacija dodala u operativnom sistemu Windows Server usluga domena aktivnog direktorijuma za svakog korisnika i svakoj grupi za distribuciju. Na primer, neke organizacije popunjavaju svojstvo za adresu za svakog korisnika.

Outlook ima sledeće mere bezbednosti koje vam pomažu da zaštitite mreže organizacije sa previše preuzimanje vanmrežnog adresara:

 • Po podrazumevanim pokušaj preuzimanja knjige samo jednu punu lokalnih kopija adresara se upućuje u periodu 13 sata. Svaki put kada odgovora servera je primili i preuzimanje pokreće se računa kao pokušaj preuzimanja.

 • Po podrazumevanim Outlook ne ograničite broj pokušaja razlika ispravke. Ako razlika ažuriranje ne uspe, drugi biti pokušaja posle 1 sat.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×