Promena boje pozadine stranice u programu OneNote

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: 


Kada kreirate novu stranicu u programu OneNote ima običnog belu pozadinu, ali možete da promenite. Color-Coding stranice sa određenim pozadine predstavlja dobar način da organizujete beležnicu. Na primer, možete da koristite jedne boje za napomene u vezi sa kućnog popravljanja projekta i drugu boju za beleške u prezentaciji.

  1. Izaberite stavke Prikaz > Boja stranice.

  2. Izaberite željenu boju.

    Screenshot of the Page Color button in OneNote 2016.

Savet:  Stranici takođe možete dodati linije ili koordinatne mreže. Izaberite stavke Prikaz > Linije vodilje i odaberite stil.

Ukoliko želite dopadljivije dizajne i rasporede, možete primeniti predložak na stranicu ili kreirati ili prilagoditi predložak stranice kako biste ga uvek mogli koristiti iznova.

Promena boje jezičaka u beležnici

Odeljci beležnice su podeljeni pomoću jezičaka. Promena boje stranice ne menja boju jezička. Kliknite desnim tasterom miša na jezičak na vrhu stranice i odaberite stavku Boja odeljka da biste promenili boju celog odeljka.

Screenshot of how to change a section color in OneNote 2016.

Napomena: Promena boje odeljka menja boju boju jezička na vrhu stranica i jezičaka stranica sa desne strane. Međutim, boja stranice ostaje ista.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×