Promena željenih opcija za kontakt za obaveštenja od korporacije Microsoft

Koristite stranicu Željene opcije za kontakt da biste ažurirali kontakt informacije organizacije i odaberite tip obaveštenja o Office 365 proizvodima koja želite da primate.

Pročitajte članak Ažuriranje broja telefona i adrese e-pošte administratora u usluzi Office 365 za informacije o tome kako da promenite broj mobilnog telefona i adresu e-pošte administratora.

Ako tražite način da promenite informacije o profilu preduzeća, kao što su ime i adresa organizacije, primarni broj telefona preduzeća i tehničke kontakt informacije, pogledajte članak Promena adrese organizacije, adrese e-pošte tehničkog kontakta i drugih informacija.

Ažuriranje informacija

  1. Idite u Office 365 centar administracije.

  2. Izaberite ili dodirnite stavku Postavke Postavke u Office 365 zaglavlju u gornjem desnom uglu zaglavlja.

  3. Izaberite ili dodirnite stavku Office 365 u okviru Moje postavke aplikacije.

  4. Izaberite ili dodirnite stavku Bezbednost i privatnost, a zatim stavku Željene opcije za kontakt.

  5. Odaberite tipove obaveštenja o proizvodima koja želite da primate.

  6. Otkucajte broj telefona na poslu, broj službenog mobilnog telefona ili poslovnu e-adresu na koju želite da primate ta obaveštenja.

    Napomena: Za dobijanje ovih obaveštenja možete da koristite bilo koju adresu e-pošte, uključujući Office 365 adresu e-pošte. Ako ne dodate adresu e-pošte za željene opcije za kontakt, koristiće se vaša alternativna adresa e-pošte (na stranici Lične informacije).

Kada se u okviru Office 365 Enterprise, Office 365 Business Premium i Office 365 Business Essentials prvi put prijavite kao administrator za Office 365, korisnici mogu biti automatski prijavljeni da primaju obaveštenja o proizvodima, što zavisi od zemlje ili regiona korisnika u vašoj organizaciji.

U usluzi Office 365 Small BusinessTE102827799, u zavisnosti od zemlje ili regiona u kojem boravite, možete biti automatski prijavljeni da primate informacije u vezi sa proizvodima. Za obaveštenja o usaglašenosti mogu da se prijave samo administratori.

Za odgovore na pitanja u vezi sa naplatom, pročitajte članke:

Takođe pogledajte

Osnovni podaci o Office 365 centru administracije

Office 365 za preduzeća – pomoć za administratore

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×