Problem: upozorenja se nagomilavaju na sistemskoj traci poslova

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Problemi

Veliki broj upozorenja se redovno prikazuje na sistemskoj traci poslova. Na primer:

Više upozorenja na Windows sistemskoj traci poslova

Uzrok

Ako imate više radnih prostora u kojima postoji mnogo aktivnosti, može doći do prikupljanja velikog broja nepročitanih upozorenja na sistemskoj traci poslova. Pored toga, možete videti i druga upozorenja koja izveštavaju o statusu raznih aktivnosti, kao što su slanje poziva ili poruka.

Velika količina upozorenja vam može smetati i možda ćete želeti da ih brzo uklonite ili da pre svega zaustavite njihovo prikazivanje. SharePoint Workspace trenutno ne obezbeđuje funkciju za istovremeni izbor grupe upozorenja i rad na njoj. U slučaju „nepročitanih“ upozorenja, morate raditi na svakom upozorenju pojedinačno tako što ćete ga izabrati da biste prešli na nepročitani sadržaj ili kliknuti na njega desnim tasterom miša da biste izabrali stavku Odbaci. U slučaju upozorenja o statusu, jednostavno možete kliknuti na njih da biste zaustavili praćenje, ali i dalje odjednom možete kliknuti na samo jedno upozorenje.

Rezolucija

Selektivno možete promeniti nivo upozorenja za čitav radni prostor ili za određene alatke u radnom prostoru tako da se upozorenja za nepročitani sadržaj ne prikazuju na Windows sistemskoj traci poslova.

Možda ćete želeti da za neki radni prostor tokom nekoliko minuta procenite nivo na kojem želite da budete obavešteni o nepročitanom sadržaju u određenim alatkama. U nekim slučajevima, možete odabrati postavku kojom se nepročitanom sadržaju dodaje označivač umesto da se prikazuje obaveštenje.

Napomena: Posle četiri dana SharePoint Workspace će podrazumevano automatski odbaciti zanemarena upozorenja. Broj dana za automatsko odbacivanje opcionalno možete i smanjiti na samo jedan dan.

Prilagođavanje nivoa i postavki upozorenja

Da biste upravljali upozorenjima koja se prikazuju na Windows sistemskoj traci poslova, možete promeniti globalne postavke upozorenja u željenim postavkama naloga ili nivoe upozorenja za radni prostor, alatku, fasciklu ili datoteku.

Promena nivoa upozorenja za radni prostor

 1. Na traci za pokretanje kliknite desnim tasterom miša na radni prostor i izaberite stavku Svojstva.

 2. Izaberite karticu Upozorenja.

 3. Prevucite klizač da biste promenili postavku upozorenja.

  Detaljne informacije o obaveštenja Podešavanje opcija pogledajte članak Podešavanje željenih postavki za obaveštenja.

Promena nivoa upozorenja za alatku u radnom prostoru

 1. Kliknite desnim tasterom miša na karticu alatke i izaberite stavku Svojstva.

 2. Izaberite karticu Upozorenja.

 3. Prevucite klizač da biste promenili postavku upozorenja.

  Detaljne informacije o obaveštenja Podešavanje opcija pogledajte članak Podešavanje željenih postavki za obaveštenja.

Promena globalnih postavki za automatsko odbacivanje upozorenja

 1. Na kartici Datoteka kliknite na dugme Informacije, izaberite stavku Upravljaj upozorenjima, a zatim stavku Postavi upozorenja.

 2. U okviru Automatsko uklanjanje upozorenja, sa padajuće liste izaberite željeni broj dana.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×