Problem: stavke radne sveske koje imaju isto ime ne prikazuju se u tehnologiji Excel Services

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Simptomi

Prilikom objavljivanja radne sveske Excel Services, dobijate poruku o grešci koja vas obaveštava da ste izabrali dve ili više stavki sa istim imenom. U sistemu Excel Services, samo jednu od ovih stavki će biti dostupna.

Uzrok

Na kartici Prikaži u dijalogu Excel Services opcije izaberete stavke u radnoj svesci u okviru Prikaži . U okviru Svi grafikoni, Sve izvedene tabele, Sve tabeleili Svi imenovani opsezi, dve ili više nisu izabrane stavke koje imaju isto ime.

Rešenje

Da biste prikazali sve stavke u sistemu Excel Services, morate da preimenujete stavke tako da svaka stavka ima jedinstveno ime.

Preimenovanje stavke

U radnoj svesci, izaberite stavku koju želite da preimenujete, a zatim uradite sledeće:

  • Da biste promenili grafikon ili ime izvedenog grafikona, na kartici " raspored " u grupi Svojstva kliknite na okvir za tekst Ime grafikona , otkucajte novo ime i pritisnite taster ENTER.

  • Da biste promenili ime izvedene tabele, na kartici " Opcije " u grupi Izvedena tabela kliknite na okvir za tekst Ime izvedene tabele , otkucajte novo ime i pritisnite taster ENTER.

  • Da biste promenili ime tabele, na kartici " Dizajn " u grupi Svojstva kliknite na okvir za tekst Ime tabele otkucajte novo ime i pritisnite taster ENTER.

  • Da biste promenili ime imenovani opseg, na kartici formule , u grupi Definisana imena kliknite na dugme Definiši ime, a zatim otkucajte novo ime u polju ime .

    Savet: Takođe možete da upišete drugačije ime u Polje imepolje za formulu. Više informacija potražite u članku koristite imena da biste razjasnili formule.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×