Problem: ne mogu da prihvatim poziv za radni prostor

Simptomi

Kliknuli ste na obaveštenje o pozivu za radni prostor i u prozoru Odgovor na poziv kliknuli na dugme Prihvatam. Primili ste poruku Poziv zahteva ažuriranje koja vas obaveštava da nije moguće prihvatiti pozive iz starijih verzija programa SharePoint Workspace.

Uzrok

Pozivalac je poslao poziv za radni prostor koji je kreiran u starijoj verziji programa SharePoint Workspace, ali bezbednosne postavke u vašem nalogu trenutno dozvoljavaju da prihvatite samo pozive za radne prostore kreirane u trenutnoj verziji.

Rešenje

U zavisnosti od smernica za upravljanje primenjenih na nalogu, možda možete da promenite ovu bezbednosnu postavku i da prihvatite poziv za ovaj radni prostor (i za druge radne prostore kreirane u starijoj verziji programa SharePoint Workspace).

Promena bezbednosne postavke verzije radnog prostora

  1. Na kartici Datoteka izaberite stavku Informacije, izaberite stavku Upravljanje nalogom i izaberite stavku Željene postavke naloga.

  2. Izaberite karticu Bezbednost.

  3. U okviru Ograničenja radnog prostora opozovite izbor opcije Vrati u prethodno stanje ili se pridruži samo radnim prostorima programa Microsoft Office Groove 2007 (ili novijih).

    Ako je postavka nedostupna, nije moguće promeniti je u skladu sa smernicama za upravljanje. Obratite se administratoru za više informacija.

  4. Kliknite na dugme U redu.

Ako ste uspešno promenili postavku i sada želite da prihvatite poziv, možete ga ponovo prikazati u istoriji poruka: na kartici Datoteka izaberite stavku Informacije, izaberite stavku Poruke i kontakti i izaberite stavku Istorija poruka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×