Problem: moj nalog se ne sinhronizuje sa jednim od računara

Simptomi

Nalog je pokrenut na više računara. Međutim, na jednom od tih računara nalog je izgleda prestao da sinhronizuje ispravke. Na primer, kada dodate ili promenite sadržaj na tom računaru, ispravke se ne šalju na drugi računar ili drugim članovima radnih prostora. Slično tome, sadržaj koji dodate ili promenite na drugom računaru, ne šalje se na ovaj računar.

Uzrok

Računar obično prestaje da sinhronizuje ispravke kada se korisnik dugo ne prijavi, oko tri sedmice ili duže. Da bi nalog ostao sinhronizovan sa računarima, potrebno da je da bude na mreži dovoljno često tako da broj ispravki koje treba da se dele ne postane preveliki.

Ako posumnjate da je nalog na jednom od računara prestao da sinhronizuje ispravke, svoje sumnje možete potvrditi tako što ćete prikazati status naloga u okviru željenih postavki:

  1. Na kartici Datoteka kliknite na dugme Informacije, izaberite stavku Upravljanje nalogom i kliknite na dugme Željene postavke naloga.

  2. Izaberite karticu Nalog.

  3. Na listi računara potražite obaveštenje o sinhronizaciji.

Računar sa obaveštenjem o sinhronizaciji

Rešenje

Da biste ponovo sinhronizovali nalog koji više ne sinhronizuje ispravke, morate da uklonite nalog sa računara i ponovo ga dodate pomoću trenutne sačuvane kopije datoteke naloga.

Da biste uklonili nesinhronizovani nalog, možete ga jednostavno izbrisati sa računara na kojem se nalazi.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×